Σασμός-Αιμιλία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αιμιλία προειδοποιεί την Στέλλα για τον Ευθύμη.

Αιμιλία πρώτα απο όλα άσε το μαχαίρι κάτω για να συζητήσετε ήρεμα  😂😂

Η Στέλλα ενδίδει στον έρωτα του Ευθύμη, αλλά σύντομα η Αιμιλία θα αναλάβει να την προειδοποιήσει, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Σασμού».

Όλα ξεκινούν όταν ο Ευθύμης ζητά από τη Στέλλα να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις της εταιρείας του. Τότε, η δικηγόρος κι ο Φαρμάκης θα έρθουν πολύ κοντά και η σχέση τους θα γίνει κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Μολονότι στην αρχή η Στέλλα είναι αρκετά επιφυλακτική μαζί του, τελικά ενδίδει στον έρωτά του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Θάνατος σοκ απο τα πρώτα επεισόδια

Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Αυτή η σχέση, όμως, θα φέρει έντονες αντιδράσεις από τον περίγυρό της. Πρώτος απ’ όλους, ο πατέρας της προσπαθεί να την πείσει να μείνει μακριά του, αφού είναι ένας επικίνδυνος άντρας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός-Ευθύμης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Μόνο η μητέρα της στηρίζει αυτή τη σχέση, αφού θεωρεί ότι ο Ευθύμης είναι ένας σωστός επιχειρηματίας. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ΤV24, όταν μαθαίνει για τη σχέση της Στέλλας με τον Ευθύμη, η Αιμιλία τρέχει να την προειδοποιήσει και την παρακαλά να χωρίσει στο «Σασμό».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παρατάει τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Η Στέλλα τονίζει ότι έχει ψάξει τις δουλειές του και είναι όλες νόμιμες. Η Αιμιλία τη διαβεβαιώνει πως κρύβει πολύ καλά τις παρανομίες του κι ότι αφού δεν μπορεί να την μεταπείσει, τουλάχιστον να προσέχει. Τι θα κάνει η Στέλλα; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close