Σασμός: Η αποφυλάκιση του Κώστα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε την αποφυλάκιση του Κώστα

Α μάλιστα τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας … Κώστα κοίτα να γίνεις άνθρωπος τώρα που βγήκες από την ψυρού γιατί ο Μύρωνας καραδοκεί…

Η Άσπα παίρνει την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει την Μαρίνα και την Αργυρώ στα Γιάννενα, αγνοώντας πως ο Κώστας καραδοκεί, στη σειρά Σασμός. Μπορεί να έχει απομακρυνθεί προς το παρόν από κοντά της, όμως ο ίδιος δε πρόκειται να τα παρατήσει.

-Σασμός-Κώστας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας γίνεται ασπίδα

Η στάση της Άσπας να κάνει καταγγελία, αλλά και η απομάκρυνσή της από το σπίτι και την καντίνα, έχουν εξοργίσει τον Κώστα. Είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει ξανά, όχι όμως με την προσιτή και σωστή οδό.

Δεν έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν και δε την θέλει κοντά του επειδή την αγαπάει πραγματικά. Όλα είναι ένα παιχνίδι εκδίκησης, με αποτέλεσμα η ηρωίδα μας να μπαίνει για ακόμη μια φορά σε κίνδυνο.

-Σασμός-Κώστας-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Oταν επιστρέψουν Μαρίνα και Αργυρώ η γιαγιά θα έχει πεθάνει

Δίχως δεύτερη σκέψη και χωρίς να γνωρίζει πως ο Κώστας είναι έτοιμος για όλα, στη σειρά Σασμός, η Άσπα τρέχει στα Γιάννενα. Θέλει να αγκαλιάσει την οικογένειά της, να σταθεί στο πλευρό τους βοηθώντας όπως μπορεί.

Σασμός: Η αποφυλάκιση του Κώστα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ γυρνά στην Κρήτη με το παιδί του Αστέρη

Η Μαρίνα την υποδέχεται με χαρά. Αντίστοιχα, η Αργυρώ νιώθει πως έχει δίπλα της το στήριγμά της. Η Άσπα ξεκινά δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στα Γιάννενα, αναζητώντας δουλειά. Θέλει να μείνει μόνιμα, θέλει να βοηθήσει όπως μπορεί τόσο τον εαυτό της, όσο και την οικογένειά της.

-Σασμός-Άσπα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Θα καταφέρει ο Κώστας να εντοπίσει τα ίχνη της; Μία απρόσμενη ανατροπή θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της στα επόμενα επεισόδια της σειράς.  Σύμφωνα με το Youfly.com, πόσο θα μείνει στα Γιάννενα και πότε θα γίνει η επανένωση με τον αγαπημένο Μύρωνα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close