Σασμός: Η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα αποδειχθεί ότι η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη. 

Αφού είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, γιατί μας παιδεύουν οι σεναριογράφοι και δεν στέλνουν τον Σταύρο σπιτάκι του και την Αργυρώ στην αγκαλιά του Αστέρη; Έλεος!

Ο Άγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς, καθώς μπροστά του η Αργυρώ πέφτει λιπόθυμη. Ο Άγγελος ταράζεται: «Από πότε δεν αισθάνεσαι καλά; Πρέπει να πάμε να κάνεις τις απαραίτητα εξετάσεις», της λέει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κoρη σου δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου

Σασμός: Η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη

Η Αργυρώ τον καθησυχάζει: «Δεν είναι τίποτα, Άγγελε. Θα πάω. Ωστόσο, σε παρακαλώ θέλω να μείνει μεταξύ μας. Μην πεις τίποτα στη μάνα μου και στον Σταύρο, αρκετά έχουν περάσει και δεν χρειάζεται ακόμα να ανησυχούν από τώρα».

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Ο Άγγελος φυσικά της το υπόσχεται, όπως επίσης τη διαβεβαιώνει: «Μαζί θα πάμε, θα είμαι δίπλα σου για ό,τι χρειαστεί», την ενθαρρύνει. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ πηγαίνει για να κάνει τις εξετάσεις που πρέπει και να τη δει ο γιατρός.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς στον αρραβώνα της

Σασμός-Αργυρώ-

Σύμφωνα με το TV24, οι εξετάσεις βγαίνουν και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την κοπέλα. Ο γιατρός τής ανακοινώνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με τα νεφρά της. Μάλιστα η νεφροπάθεια από την οποία πάσχει βρίσκεται σε ένα στάδιο πολύ προχωρημένο και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή δότρια και καταρρέει

Ο Άγγελος βρίσκεται δίπλα της και μάλιστα την προτρέπει να μιλήσει και στην υπόλοιπη οικογένεια: «Αργυρώ μου, πρέπει να μιλήσεις στον άντρα σου και στη μάνα σου. Δεν γίνεται να μην ξέρουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Όλοι μαζί θα βρούμε τη λύση, μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά», της λέει.  Ωστόσο η αντιστροφή μέτρηση αρχίζει και η Αργυρώ μπαίνει σε τεράστιες περιπέτειες υγείας, σε σημείο που έρχεται ένα βήμα κοντά στον θάνατο.

Σασμός-Αστέρης-

Η σωτήρια παρέμβαση του Αστέρη στον Σασμό

Η Αργυρώ αναγκάζεται να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Μέχρι τότε θα πρέπει να ακολουθήσει ειδική αγωγή υπό αυστηρή ιατρική επίβλεψη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Και ενώ η ίδια δε θέλει να ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας της καν στους δικούς της ανθρώπους βρίσκεται ένας συμβατός δότης. Ο δότης αυτός δεν είναι άλλος από τον Αστέρη, ο οποίο θα βοηθήσει την αγαπημένη του να σωθεί από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close