Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα.

Αργυρώ αλλαξε τους τα φώτα παρέα με τον Παύλο

 

Η Βασιλική περιμένει τον Μαθιό στην εκκλησία, τη στιγμή που ο Αντώνης του περνάει χειροπέδες, αφού είναι ο βασικός ύποπτος για το φόνο του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Λίγο αργότερα, επιστρέφει από το παρελθόν ένα μέλος της οικογένειας  Βρουλάκη και οι ζωές όλων θα αλλάξουν . Ξαφνικά ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν καταρρέει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Η σύλληψη του Μαθιού, πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό και βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Κάνε κουράγιο Ασπα μου. Αυτό θα ήθελε και εκείνος από σένα. Προσπάθησε να μη λυγίσεις , λέει με δάκρυα η Αργυρώ. Τραγική φιγούρα η γιαγιά Ειρήνη που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτό του εγγονού της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

Σασμος: Ο Μαθιός αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμελή δίνουν spoilers για τη σειρά -video

Η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με  τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα του Αγγέλου και η Αργυρώ και πάλι  ακούει το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς και είναι αποφασισμένοι να μην το αφήσει να συνεχιστεί . Η Καλλιόπη από την άλλη, εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν έκανε ο Μαθιός το φόνο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Το μεγάλο μυστικό όμως αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια του Παπαμιχάλη.  Η Αργυρώ θολωμένη από θυμό για τη δολοφονία του Άγγελου, εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Δεν το έκανε ο Μαθιός στο ορκίζομαι. Δε φταίμε εμείς Αργυρώ για όποιον Βρουλάκη πέφτει στο χώμα της εξηγεί και της ορκίζεται στην αγάπη που της έχει. Αλλά εκείνη δεν ακούει τίποτα. Την ίδια ώρα η Βασιλική με το νυφικό ακόμα, πηγαίνει στη φυλακή και ο άντρας της εξομολογείται πως δεν σκότωσε τον Άγγελο.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close