Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει.

ΡΕ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ!!!! ΡΕ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ!!! Που πας κορίτσι μου;;;

H Στέλλα δοκιμάζει την τύχη της ακόμη μια φορά και πέφτει σε τοίχο αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Μανώλης βασανίζεται από τύψεις και μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Ανάμεσα σε όλα αυτά η Σοφία και ο Τάσος  κρατούν τις επιφυλάξεις τους για την απόφασή της Στέλλας, να υπερασπιστεί το Μάθιο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Πετρουλάκης

Η  γιαγιά Ειρήνη ζήτα μία χάρη από τον παπά Μιχάλη και η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση και δεν είναι άλλος από τον Παύλο Βρουλάκη, που έχει έρθει για να καταστρέψει την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τσεκουρώνει τους tweeterαδες

Σασμός: Ο Αστέρης γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Η έρευνα για το φόνο του Άγγελου αρχίζει και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ένοχος. Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον Παππά, πώς γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

Αυτή τη φορά δεν θα φύγω… Θα πάρω πίσω το αίμα των συγγενών μου του λέει και φεύγει από την εκκλησία .η Άσπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θεά του πτώματος του Αγγέλου στο νεκροτομείο ενώ αντίθετα ο Αστέρης θα εισπράξει για ακόμη μία φορά το ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμελή δίνουν spoilers για τη σειρά -video

Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Τι κάνεις τι ρωτά; Kai εκείνη του φανερώνει πως δεν έχει σταματήσει να τον σκέφτεται όλο αυτό το διάστημα. Eκείνος της απαντά:  Θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σου. Οι δυο μας Στέλλα έχουμε τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει Δεν θα ήθελα να σου περνάνε λανθασμένες σκέψεις από το μυαλό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Η αστυνομία ψάχνει το Μανώλη για να καταθέσει αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη και τον απειλεί. Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του.

Μία επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη καθώς οι αναμνήσεις από τη βραδιά του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς να καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο εκ νέου αμφιβολίες για το γάμο του.  Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Πόλεμος ανάμεσα σε Αιμιλία και Καλλιόπη

Η εμφάνιση μιας μάρτυρας από το πουθενά Θα περιπλέξει ακόμα περισσότερα τα πράγματα ενώ μία ομολογία θα πέσει βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για τη βραδιά του εγκλήματος και αυτή θα είναι της Καλλιόπης η οποία θα πάρει πάνω της την ευθύνη για το φόνο.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close