Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές Και εμείς σας έχουμε τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Τα πρώτα επεισόδιαααααααααααααααααααα

 

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 9:00, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του Alpha. Το  περιοδικό ΜΥ TV  εξασφάλισε όλα όσα πρόκειται να δούμε στα πρώτα επεισόδια  και εμείς σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Δείτε ακόμη Σασμός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Πετρουλάκης

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις συναισθηματικές και  προσωπικές. Νέες αφίξεις, σκληρά διλήμματα συνθέτουν τα καινούργια επεισόδια του Σασμού.

Η Αργυρώ απειλεί να σκοτώσει τους Σταματάκηδες.

Η  ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών των Βρουλάκηδων  και των Σταματάκηδων να αναζωπυρώνεται καθώς η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη προκαλεί ακόμη περισσότερο την κατάσταση και νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές και κινούν τα νήματα της ιστορίας, οδηγώντας στη δράση και στην απόλυτη κορύφωση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τσεκουρώνει τους tweeterαδες

Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Η αρχή της σεζόν βρίσκει τον Αστέρη και την Αργυρώ χωριστά. Ο Αστέρης έχει γίνει  ο δότης νεφρού της. Μια πράξη αγάπης, απόδειξη της Μεγάλης αγάπης του για αυτή. Η Αργυρώ όμως δεν το ξέρει ακόμα και μετά την απρόσμενη αποκάλυψη ότι ο Αστέρης είναι ο Χρήστος, ο φίλος του Σταύρου, το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμελή δίνουν spoilers για τη σειρά -video

Ο αιφνίδιος θάνατος του Άγγελου, που βρίσκεται δολοφονημένος στο χωριό καταρρακώνει την οικογένεια Βρουλάκη και αναζωπυρώνει την ένταση και το μισός τον Σταματάκηδων και τον Βρουλάκηδων. Και πυροδοτεί νέες απρόσμενες εξελίξεις στην ιστορία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, οπου η Βασιλική περίμενε νύφη, ενώ η Αργυρώ ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης έρχονται στο χωριό. Εκεί βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.  Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτό του εγγονού της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Όλοι προσπαθούν να τη στηρίξουν καθώς η υγεία της είναι εύθραυστη και καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιωθεί με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς.

Η κοπέλα θολωμένη από το μίσος που νιώθει για εκείνον, απειλεί να βάψει και εκείνη τα χέρια της εάν και αυτή τη φορά δεν τιμωρηθεί ο φονιάς του αδερφού της. Η συμπεριφορά της, σοκάρει όσοι την γνωρίζουν αλλά πολύ περισσότερο τη Βασιλική, οποία φοβάται για τη ζωή του Μαθιού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Σασμος: Ο Μαθιός αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Ωστόσο μόνο ένας άνθρωπος γνωρίζει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ του φόνου του γιατρού και αυτή δεν είναι άλλη από την Καλλιόπη. Από την άλλη και ο Μανώλης βασανίζεται από τύψεις για το θάνατο του Άγγελου και είναι αποφασισμένος να μιλήσει στην αστυνομία και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει.

Η Μεγάλη επιστροφή

Ξαφνικά φτάνει στην Κρήτη ο Παύλος Βρουλάκης,  πρώτος ξάδερφος του Μάρκου του πατέρα της Αργυρώς, που όλοι στο χωριό νόμιζαν ότι είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πόλεμος ανάμεσα σε Αιμιλία και Καλλιόπη

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμος: Ποιοι χωρίζουν ποιοι παντρεύονται και τα ερωτικά τρίγωνα

Ο Παπαμιχάλης φίλος του Παύλου, μετά τη δολοφονία του Μάρκου από το Βασίλη Σταματάκη, φοβούμενος πως ξεκινά νέος κύκλος αίματος, τον είχε πείσει να  σκηνοθέτησει το θάνατο του και να φύγει για πάντα από την Κρήτη.

ο Παύλος εμφανίζεται μπροστά στον Πάπα και μεγάλος φόβος του παπαμιχάλη ξυπνάει. Η  άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Παύλος δεν είναι νεκρός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα πεθάνεις τρισκατάρατη -Η Καλλιόπη απειλεί την Αργυρώ

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εισαγγελέας θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό

Επέστρεψε στο χωριό και τρέμει… Ο Παύλος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τη φοβίσει καθώς ξέρει καλά πως είναι αδίστακτος, ενώ υποψιάζεται πως έπειτα από εντολή εκείνου, σκότωσαν τον άντρα της στη φυλακή.

Το μίσος αναζωπυρώνεται και από τις δύο οικογένειες πράγμα που αναστατώνει και επηρεάζει τη ζωή όλων. Όπως θα δούμε μάλιστα η Αργυρώ, θολωμένη από το θυμό για τη δολοφονία του Άγγελου, εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ

Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εισαγγελέας θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό

Την ίδια στιγμή ο Παύλος, ανακοινώνει στον παπά πώς γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση ενώ η Άσπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέατρο του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Παράλληλα η Στέλλα παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπισή του Μαθιού ενώ ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από εκείνη και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία.

Και ενώ οι μέρες περνούν ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του. Μία επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να τον σταματήσει. Από την άλλη κυριέυουν την Καλλιόπη καθώς οι αναμνήσεις από το βράδυ του φονικού, αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μιας μάρτυρος από το πουθενά Θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα ενώ μία ομολογία θα πέσει βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη μαχαίρωσε το γιατρό και όχι ο Μαθιός. Εν τω μεταξύ μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο εκ νέου, αμφιβολίες για το γάμο του.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close