Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στον Μαθιό.

ΑΑΑΑ Ολά και όλα. Φέτος θέλετε να μας κάψετε ΟΛΑ τα εγκεφαλικά μας κύτταρά εκεί στον ΣΑΣΜΟ!!!!!!!

Σε αυτήν τη σειρά φέτος τα έχουμε δει όλα , και φαίνεται πως θα δούμε ακόμη περισσότερα καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στο Μαθιό. Πως θα αντιδράσει σε αυτό ο Μαθιός;

Ας τα πάρουμε τα πραγμάτα από την αρχή όμως.

Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες… Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα.

Η Σεμίνα εμφανίζεται στο δικαστήριο και λέει όλη την αλήθεια: Ο Αστέρης δεν ήθελε να σκοτώσει τον Πέτρο. Ήταν ατύχημα. Ο Πέτρος πυροβόλησε  πρώτος και ο Αστέρης προσπάθησε να του πάρει το όπλο. Ο Αστέρης βρισκόταν σε άμυνα, καταθέτει στο δικαστήριο και η μεγάλη ανατροπή είναι γεγονός.

Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στο Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα είναι μαζί για να γίνει ο Σασμός

Μετά από αυτή τη μαρτυρία, το δικαστήριο αθωώνει τον Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μένει άναυδη: Τι λέει; Μάνα τι λέει; Ο Πέτρος τον προκάλεσε; Δεν το πιστεύω. θα βγει, τον αφήσουν ελεύθερο το φονιά του αδελφού μου; μονολογεί με δάκρυα στα μάτια και με την πίκρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στο Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καπετάνισσα έρχεται αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη

Η Αργυρώ αρχίζει να γυρνάει σα χαμένη….

Την επόμενη ημέρα συναντιέται με τον Αστέρη σε ένα φούρνο από έξω και Τα μάτια της Αργυρώς πετάνε σπίθες!

Τι δουλειά έχεις εσύ μπροστά μου ΦΟΝΙΑ! Πάντα ΘΑ είσαι ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ! Εξαφανίσου από μπροστά μου! Ο Αστέρης της φωνάζει: Αργυρώ συγχώρα με σε αγαπάω.

Η Αργυρώ δεν γυρίζει πίσω να δει… Αλλά η καρδιά της είναι χίλια κομμάτια…. Και γω Σε αγαπώ ήθελε να του πει…. Και γω….

Η νύχτα την βρίσκει σε ένα μπαράκι… Εκεί πίνει για να ξεχάσει….

Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στο Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

Στο ίδιο μπαράκι τυχαίνει να είναι και ο Μαθιός. Η Αργυρώ δεν τον βλέπει αλλά ο Μαθιός την παρακολουθεί συνεχώς.

Μετά από λίγο , ένας περίεργος τύπος κάνει την εμφάνισή του. Αρχίζει να ενοχλεί έντονα την Αργυρώ και  μάλιστα πάει να την τραβήξει να φύγουν χωρίς να θέλει. Ο Μαθιός μπαίνει στη μέση και φωνάζει:  ΑΣΕ το κορίτσι ρε! Σου είπε δεν θέλει!!! ΦΥΓΕ γιατί θα σου κόψω τα ποδάρια , με ακούς;;;

Η Αργυρώ του λέει Σε ευχαριστώ Μαθιό…. Για Δεύτερη φορά με σώζεις….Μάλλον ήταν γραφτό…. Και σκύβει και φιλάει τον Μαθιό!!!! Ο Μαθιός τα χάνει… Δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Αργυρώ! Τι είναι αυτά που κάνεις;

Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στο Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Αλλά η Αργυρώ αρχίζει να του ξεκουμπώνει το πουκάμισό. Πάμε να φυγουμε από δω της λέει αμέσως. Την βάζει στο αμάξι και η Αργυρώ του λέει: Μαθιό; ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΑΣΤΕΡΗΣ για ένα βράδυ;

O ΜΑθιός το σκέφτεται… Και της απαντά με ένα καυτό φιλι! Μπαλαμουτιάζονται μέσα στο αμάξι και ξυπνάν την επόμενη ημέρα που ξημερώνει πρωταπριλιά!!!!!!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Καλή Πρωταπριλιά σε όλους!!!

Αν θέλετε μη μάς καρφώσετε στα σχόλια!!!! Για να την πατήσουν και άλλοι

Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στο Μαθιό

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close