Σασμός: Η Καπετάνισσα έρχεται αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικά καθώς θα δούμε την Καπετάνισσα έρχεται αντιμέτωπη με τη θεία δίκη.

Ήρθε η Ώρα σου Καλλιόπη…Για να σε δω τώρα Καπετανισσαααααα

Όπως σας ενημερώσαμε, σε προηγούμενο τεύχος, χάρη στην κατάθεση της Σεμίνας, ο Αστέρης αποφυλακίζεται και πηγαίνει στα Γιάννενα για να διεκδικήσει την Αργυρώ. Παρότι, ο γιος της γλυτώνει τα ισόβια, τα βάσανα για την Καλλιόπη δεν λένε να τελειώσουν.

Σασμός-Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχονται δύο νέα ζευγάρια Φωτιά

Η Καπετάνισσα έρχεται αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη και καλείται να πληρώσει το βάρος όλων των ματιών της. Η ίδια άλλωστε φρόντισε να φορτώσει στην πλάτη της και το θάνατο του Άγγελου, τον οποίο και δολοφονεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού τηλεόραση, στα πρώτα επεισόδια του δευτέρου κύκλου η Καλλιόπη αφήνει την τελευταία της πνοή, με την οικογένειά της να αντιμετωπίζει νεκροί.

Σασμός-Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Η Μαρία Τσομπανάκη εξέφρασε πριν λίγο καιρό στους ιθύνοντες της σειράς πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει ολόκληρη τη νέα σεζόν και αυτό γιατί έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται σε ένα τηλεοπτικό σταθμό στη Νέα Υόρκη.

Σασμός-Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο, συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα. Αυτό είναι το ωραίο. Θα αφορά την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και ωραία μουσική είπε χαρακτηριστικά. Το σίγουρο είναι πως η σκηνή του θανάτου της θα καθηλώσει το Πανελλήνιο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close