Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές – Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Σας έχω το νέο hashtag #Αργυρωσυγχωραμε Και να πάρει φωτιά το twitter Μπας και δουν άσπρη μέρα η Αργυρώ με τον Αστέρη.

Ο Αστέρης δεν έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό του την Αργυρώ. Μετά από πολύ καιρό σκέφτεται πως θα τη δει, σκέφτεται πως θέλει πολλά να της πει. Φοβάται ότι δεν θα αντέξει να αντικρύσει και περισσότερο να της ζητήσει συγνώμη για όσα έγιναν.

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και η αγωνία για όλους βρίσκεται στα ύψη. Από την μία η Σταματάκηδες προσπαθούν να οργανώσουν την υπερασπιστική γραμμή του Αστέρη και φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρουν. Από την άλλη οικογένεια του Πέτρου, αυτό που φοβάται πια πολύ είναι η ψυχολογική πίεση που θα δεχτούν βλέποντας μπροστά τους τον δολοφόνο και τους δικούς του.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σοκαριστική κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο

Έτσι και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται, ενώ ο Σταύρος και ο Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, οι οποίες είναι και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ξυπνούν μνήμες από το θάνατο του Πετρή. Ο αστυνόμος πάντα κοντά στη Μαρίνα της λέει: Κάνε κουράγιο, είναι μία δύσκολη κατάσταση το ξέρω, όμως πρέπει να φανείς δυνατή σε αυτή τη διαδικασία, αλλά και ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι πιο πολύ υποφέρει Αργυρώ που έχει διαχειριστεί την πρώτη της συνάντηση με τον Αστέρη.

Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν τους ήρωες… Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, παίρνουν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας στη συνάντησή τους! Εκείνος δεν την έχει βγάλει από το μυαλό του και σφίγγεται η καρδιά του, μόνο και στην σκέψη ότι θα τη δει, ενώ η Αργυρώ για μία ακόμα φορά παλεύει ανάμεσα στο μίσος για αυτόν και σε ένα περίεργο συναίσθημα που της κόβει τα πόδια.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ντένης μπαίνει στη σειρά και προκαλεί ανατρεπτικές αλλαγές

Ο Αστέρης όμως θέλει να της μιλήσει και να της πει: Συγχώρα με! Ξέρει ότι δεν μπορεί και έτσι αποφασίζει να της γράψει όλα αυτά που θέλει να της πει και δίνει το γράμμα στη Βασιλική: Θέλω να της το δώσεις. Μην το μάθει κανείς σε παρακαλώ.

Αυτό το γράμμα είναι μόνο για την Αργυρώ, της λέει και εκείνη που τον καταλαβαίνει όσο κανείς άλλος του δίνει το λόγω της: Μη σε νοιάζει. Στο υπόσχομαι, θα βρω τον τρόπο και θα της το δώσω το γράμμα σου. Η δική αρχίζει και Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη, να φτάσει το γράμματα του στα χέρια της Αργυρώς.

Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Δείτε ακόμη Σασμός: Τραγουδίστρια γίνεται η Θοδώρα Και σκορπά πανικό

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε και η κοπέλα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αντέξει την πίεση, ενώ από την άλλη ο Αστέρης την ακούει με κατεβασμένο το κεφάλι να υπομένει στωικά τη μοίρα του.

Τελικά το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς μέσω της Άσπας, που είναι η μόνη από την οικογένεια Βρουλάκη που μπορεί η Βασιλική να πλησιάσει: Σε παρακαλώ είναι από τον Αστέρη, θέλει να της το δώσεις.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του

Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Δείτε ακόμη Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Μετά από τη συγκλονιστική πρώτη μέρα της δίκης και την τραγική πρώτη συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη, η Άσπα βρίσκει τρόπο και δίνει το γράμμα στην ξαδέλφη της. η οποία το κρατάει στα χέρια της και τρέμει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τv sirial, η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να το διαβάσει και να μην το πετάξει: Άνοιξε το, Αργυρώ μου, να δεις τι σου γράφει, δεν έχεις κάνει την περιέργεια,; της λέει, αλλά εκείνη αρνείται προς το παρόν να το ανοίξει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close