Σασμός: Η ερωτική εξομολόγηση του Αντώνη στην Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε την ερωτική εξομολόγηση του Αντώνη στην Μαρίνα.

Εντάξει θα λιώσουμε ,πέφτουμε από τώρα στα πατώματα …. Πρέπει να είναι μαζί αυτοί οι δύο…

Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και όλοι οι χαρακτήρες θα συναντηθούν ξανά. Ο Αντώνης βλέπει ξανά τη Μαρίνα ύστερα από αρκετό καιρό και αρπάζει την ευκαιρία να εξομολογηθεί τα συναισθήματά του, στο «Σασμό».

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάντηση Φωτιά ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο

Η Μαρίνα είναι καταρρακωμένη στη δίκη. Ξαναζεί το θάνατο του μονάκριβου γιου της από την αρχή. Αυτή η τραγωδία της στοίχισε πραγματικά και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Από τη μία θέλει να θρηνήσει, να φωνάξει και από την άλλη πρέπει να σταθεί δυνατή για την κόρη της, την Αργυρώ.

Σασμός-Δική-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μεθυσμένη την πέφτει στον Μαθιό

Η Μαρίνα βιώνει ξανά μία τραγωδία. Η αιματηρή βεντέτα συνεχίστηκε και ο πόνος του χαμού ενός παιδιού δεν περνάει τόσο απλά.

Ο Αντώνης προσπαθεί να σταθεί δίπλα στην Μαρίνα και να τη στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Βρουλάκενα είναι η γυναίκα της ζωής του. Μία μεγάλη αγάπη και τη νοιάζεται πραγματικά.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Καυτές νύχτες μεταξύ Γεράσιμου και Στέλλας

Δε θα αργήσει να της αποκαλύψει ότι θα την περιμένει για όσο καιρό χρειαστεί. Θα είναι πάντα εκεί γι’ αυτή, όποτε θέλει ένα στήριγμα, μία αγκαλιά, ένα τρυφερό χάδι.

Ο Αντώνης τονίζει στη Μαρίνα ότι αυτοί οι δύο θα είναι μαζί στο τέλος και θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν όλα στο «Σασμό». Σύμφωνα με το Youfly.com, η παγωμένη καρδιά της Μαρίνας ζεσταίνεται ξανά κι ο έρωτάς τους ξανα-ανθίζει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close