Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το δίλημμα  της Βασιλικής

Καλά η πέτρα του σκανδάλου ξέρετε ποιος είναι…

Στον Σασμό, ο φόβος για νέα βεντέτα όλο και μεγαλώνει και η Βασιλική φοβάται τις αντιδράσεις του Νικηφόρου, ενώ παράλληλα θυμώνει με τη στάση του Μαθιού και θεωρεί ότι εξαιτίας του ο γιος της έχει πάρει τα όπλα. Η κοπέλα, που θέλει να κρατήσει ήπιους τόνους, φτάνει στα όρια της και αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Μαθιό.

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας: «Σε παρακαλώ, παιδί μου, φύγε και πήγανε σπίτι σου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά

Τι είναι αυτά που κάνεις; Έχεις τρελαθεί;», του λέει, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του: «Έχεις ξεχάσει ότι ο φονιάς του πατέρα μου είναι ακόμα ελεύθερος και κυκλοφορεί; Γιατί εγώ δεν το έχω ξεχάσει και θα τον βρω ό,τι και να γίνει», της απαντάει έξαλλος.

Λίγο αργότερα ο Νικηφορος έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όριά του: «Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ θα βρω τον φονιά του πατέρα μου και θα πληρώσει», του ξεκαθαρίζει και φεύγει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός Bασιλική στα πρόθυρα χωρισμού

Σασμός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Ο Νικηφόρος πηγαίνει στο Ηράκλειο, αλλά δεν αφήνει από πάνω το όπλο που κουβαλάει, φέρνοντας την Τζένη στο σημείο να πάρει τη Βασιλική να τη βοηθήσει και να του πει μια κουβέντα.

Η Βασιλική τρελαίνεται που βλέπει το παιδί της να έχει μεταλλαχτεί έτσι και τα βάζει με τον Μαθιό:«Το παιδί μου δεν ήξερε από αυτά. Εσύ του έμαθες τα όπλα και σου το είχα πει. Θέλω να μείνει μακριά απ’ αυτά ο γιός μου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Η Βασιλική του Σασμού με κόκκινο μαγιό βάζει κάτω όλες τις influencers

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Φοβάμαι, Μαθιέ, κοίτα πώς κατάντησε!  Να έχει πάνω του όπλο και να μιλάει για εκδίκηση. Κρίμα, γιατί νόμιζα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σου», τον κατηγορεί έξαλλη. Ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο για να συνετίσει τον Νικηφόρο.

Την ίδια στιγμή όμως ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα για να βρει τον Μανόλη, ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό: «Ισως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα. Μπορεί να μην πρέπει να γίνει ποτέ αυτός ο γάμος», μονολογεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος συνεχίζει να είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει τον θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν τη χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα.

Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί και οι δυο τους φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό τα νέα:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει

«Ετοιμαζόμαστε να χωρίσουμε με τη μάνα σου και να ξέρεις ότι η ευθύνη βαραίνει εσένα και τις πράξεις σου. Η μάνα σου πιστεύει ότι εγώ σε έχω παρασύρει να γυρίζεις με το όπλο και ζητάς εκδίκηση. Ίσως και να έχει δίκιο, δεν ξέρω», του λέει καταρρακωμένος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close