Σασμός-Σταύρος-Μικρός-Πετρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς.

Καλά ρε αλήτη το έχεις χάσει τελείως;; Το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς βρήκες;;

Ο Αστέρης φεύγει απ’ το σπίτι του μη αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη και η Αργυρώ το μαθαίνει σε μία απρόσμενη συνάντηση μαζί του. Αυτό όμως που αγνοεί είναι πως την παρακολουθεί ο Παύλος, ο Σταύρος φτάνει στα όρια του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ίσως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα- Η Βασιλική σε δίλημμα

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη

Στο μνημόσυνο του Άγγελου ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Η Αργυρώ εντωμεταξύ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της: Σε χρειάζομαι με στήριξες όταν ένιωθα αβοήθητη, του λέει ζητώντας του να μείνει κοντά της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός Bασιλική στα πρόθυρα χωρισμού

Όλα μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο και η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα, η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω οι τέσσερις τους δείχνει να μην μπορεί να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με αποτέλεσμα η ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια να κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο θα το αποφύγουν;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Σασμός: Η Στέλλα στο πλευρό του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Παρά τις προσπάθειες της Αργυρώς να κρατήσει ζωντανό το γάμο της με τον Σταύρο εκείνος διαπιστώνει πως οι δυο τους δεν θα γίνουν ποτέ ευτυχισμένοι. Όταν μια μέρα μάλιστα την βλέπει σε τρυφερές στιγμές με τον Αστέρη, τυφλώνεται από ζήλεια και θυμό θεωρώντας πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

 

Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Έτσι αποφασίζει να την χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο, πάνω στην τρέλα του αρπάζει το μικρό Πετρή και εξαφανίζεται με την Αργυρώ να χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της: Θα πεθάνω αν πάθει κάτι κακό το παιδί μου πως μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; λέει κλαίγοντας η Αργυρώ με τον Αστέρη να της ορκίζεται πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τον γιο τους, θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close