Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η δολοφονία του Άγγελου είναι αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής. 

Το έκανε πάλι το…θαύμα της η Καπετάνισσα και πάλι θα την πληρώσουν όλοι εκτός από εκείνη!

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού είναι πολλές κι εμείς δεν ξέρουμε τι να σας πρωτοπούμε. Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά. Μετά την ομολογία του Αμερικάνου μέσα στην φυλακή ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε τον Στεφανή, ο φάκελος της δολοφονίας του ανοίγει και πάλι και ο Αντώνης έχει βάλει στο μάτι τον Μαθιό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η παγίδα του Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-

Στο μεταξύ τα οικονομικά των Σταματάκηδων δεν πάνε καλά και η αιτία γι’ αυτό είναι ο Άγγελος, που ήρθε να διεκδικήσει όσα του χρωστούν οι Σταματάκηδες όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης, για να βρει την εξιλέωση αλλά επειδή δεν αντέχει κι άλλες κόντρες αποφασίζει να πουλήσει ένα κτήμα στον Άγγελο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εγώ είμαι ο φονιάς του Στεφανή

Σασμός-Μαθιός-Αντώνης-

Όταν το μαθαίνει αυτό η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Στήνει καρτέρι στον Άγγελο (όχι αυτοί, οι έμπιστοί της) και δολοφονούν τον Άγγελο. Ο Αντώνης που έχει βάλει στο μάτι τον Μαθιό, βρίσκει μία πρόφαση να τον στοχοποιήσει για την δολοφονία του Άγγελου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη με μανία επιτίθεται στη Βασιλική

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Προσπαθεί να βγάλει μία άκρη για την δολοφονία του Στεφανή και μέσα του ξέρει ότι ο Μαθιός είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Όμως δεν βρίσκει άκρη, αφού ο Μαθιός δεν ευθύνεται και γρήγορα απαλλάσσεται από τις κατηγορίες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σασμός θα έχει και καλό φινάλε

Όμως οι ζωές του Αστέρη και της Βασιλικής για άλλη μία φορά έχουν ανατραπεί. Η Βασιλική συμπαθούσε πολύ τον Άγγελο και δεν άντεξε όταν κατηγόρησαν τον μέλλοντα άντρα της για την δολοφονία του. Μέσα της ξέρει ότι η Καλλιόπη έχει ανάμειξη και αυτό την στοιχειώσει.

Σασμός-Βασιλική-

Ο Αστέρης που προσπαθεί να βρει την συγχώρεση από την οικογένεια των Βρουλάκηδων, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του όταν μαθαίνει για μία νέα δολοφονία που θα ξεκινήσει μία νέα βεντέτα.

Ένας χωρισμός ταράζει τα νερά

Ο Στεφανής μπορεί να λείπει από την σειρά από τις αρχές της σεζόν όμως η παρουσία του είναι αισθητή. Ο Μανόλης και η Κλαίρη λοιπόν ζουν τον απόλυτο έρωτα και φαίνεται πως έχουν βρει τις ισορροπίες. Μάλιστα η Κλαίρη γνωρίζει και τους γονείς του Μανόλη και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθίος και Κώστας συγκρούονται άγρια

Όμως γνωρίζει ότι ο Μανόλης έχει κάτι που τον βαραίνει και τον στοιχειώνει. Καταφέρνει εντέλει να κάνει τον Μανόλη να της ανοιχτεί. Της λέει για εκείνο το μοιραίο μεσημέρι, που είδε με τα μάτια του τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή.

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Η Κλαίρη τα χάνει. Του λέει πως είναι χρέος του να τα πει όλα στην αστυνομία και πως πρέπει να σταματήσει να φοβάται πια. Ο Μανόλης όμως είναι πολύ μπερδεμένος και ξεκινάει να πιέζεται από την στάση της Κλαίρης. Έχει έντονα ξεσπάσματα που αναγκάζουν την Κλαίρη να τον παρατήσει και να φύγει. Και ο Μανόλης μένει να μαζεύει τα κομμάτια του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close