Σασμός: Η παγίδα του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την παγίδα του Αστέρη.

Χαχα έξυπνο το Κρητικόπουλο μωρέ…ΑΜ ΙΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΣ

Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος, στη σειρά Σασμός, με στόχο να προσεγγίσει τον Σταύρο. Οι δυο τους ξεκινούν την παρέα, χωρίς ο Στάυρος να γνωρίζει την σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που έχει δίπλα και εμπιστεύεται τόσο, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του…

Σασμός: Ο Αστέρης γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σασμός θα έχει και καλό φινάλε

Ο Σταύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του. Στο νησί δεν έχει φίλους, επομένως η γνωριμία του με τον Αστέρη είναι σωτήρια για εκείνον. Ο Αστέρης τον αναγνωρίζει και αποφασίζει να τον προσεγγίσει, με τον δικό του τρόπο.

Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθίος και Κώστας συγκρούονται άγρια

Φροντίζει σαν “Χρήστος” να μαθαίνει λεπτομέρειες για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Σταύρου. Εκείνος, φυσικά, δε γνωρίζει σε ποια παγίδα έχει πέσει.

Πολύ σύντομα, η αλήθεια θα έρθει στο φως και οι δυο άντρες αναμένεται να πιαστούν στα χέρια. Ο Σταύρος θα μάθει πως ο καλός του φίλος, ο Χρήστος, είναι ο Αστέρης και το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο, στη σειρά Σασμός.

Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Εκείνος θα θελήσει να του εξηγήσει, όμως είναι μάταιο. Η στιγμή της αποκάλυψης προβλέπεται συγκλονιστική. Σύμφωνα με το Youfly.com, ποια θα στάση θα κρατήσει η Αργυρώ, απέναντι σε αυτή την περίεργη φιλία τους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close