Σασμός: Έρχονται δύο νέα ζευγάρια Φωτιά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς έρχονται δύο νέα Ζευγάρια Φωτιά.

Τι αλλαγές είναι αυτές ρε παιδιααααααααα.  Εχει να γίνει της μουρλής

Στέλλα και Γεράσιμος – Άγγελος και Άσπα – Τα δύο ζευγάρια ερωτεύονται

Δείτε επίσης : Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Σασμός: Έρχονται 2 νέα Ζευγάρια Φωτιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σοκαριστική κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο

Μπορεί στο επίκεντρο των νέων επεισοδίων της δραματικής σειράς του ALPHA να είναι η δίκη του Αστέρη, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, θα παρακολουθήσουμε και δύο νέους έρωτες να ανθίζουν. Από τη μία ο Γεράσιμος θα ερωτευτεί τη Στέλλα και από την άλλη ο Άγγελος και η Άσπα θα διαπιστώσουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Σασμός: Έρχονται 2 νέα Ζευγάρια Φωτιά

Δείτε επίσης : Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Άγγελο

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Όλοι κινούνται στον ρυθμό των επίμαχων καταθέσεων με τη Στέλλα να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει στοιχεία και ελαφρυντικά για τον Αστέρη.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, η δικηγόρος δεν θα διστάσει να συμμαχήσει και με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Παράλληλα, ο Γεράσιμος συνεχίζει το δικό του κρυφό παιχνίδι μην αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα σε κανέναν.

Σασμός: Έρχονται 2 νέα Ζευγάρια Φωτιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ντένης μπαίνει στη σειρά και προκαλεί ανατρεπτικές αλλαγές

Ο αστυνομικός, μάλιστα, δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Ο Γεράσιμος ζητάει λίγες ημέρες να το σκεφτεί.

Πράγματι, επιστρέφει στη φυλακή και ο Καραπάνος λαμβάνει την οριστική απάντηση του νεαρού στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει. Ωστόσο, ο Γεράσιμος αρχίζει μία καινούργια έρευνα. Αυτή τη φορά, για τη Στέλλα.

Έχει αντιληφθεί πως η δικηγόρος επισκέπτεται συχνά τον ισοβίτη και θέλει να μάθει πώς συνδέεται με τον Καραπάνο αλλά και όσα περισσότερα μπορεί για εκείνη. Μάλιστα, ο αστυνομικός την προσεγγίζει ζητώντας της να τον υπερασπιστεί σε μία μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του.

Σασμός: Έρχονται 2 νέα Ζευγάρια Φωτιά

Δείτε επίσης : Σασμός: Τραγουδίστρια γίνεται η Θοδώρα Και σκορπά πανικό

Η στάση της τον εκπλήσσει, αν και αντιλαμβάνεται πως η Στέλλα τον γοητεύει. Όπως θα παρακολουθήσουμε, όμως, κι εκείνη θα αρχίσει σιγά-σιγά να ερωτεύεται τον Γεράσιμο και θα θελήσει να βάλει τέλος τόσο στη σχέση της με τον Αστέρη όσο και με τον Άγγελο, με τους οποίους όσα τη χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους δένουν.

Την ίδια ώρα, όμως, ακόμη ένας έρωτας θα ανθίσει. Ο Άγγελος, μετά την απόφαση του να διεκδικήσει όλη την περιουσία τον Σταματάκηδων που του αναλογεί, δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες συγκρούσεις με τη Στέλλα και η απόσταση πια ανάμεσά τους είναι τεράστια.

Στα προσοχή επεισόδια, ο γιατρός βρίσκει στο πρόσωπο της Άσπας έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί, να μιλήσει και πάνω από όλα να τον καταλαβαίνει. Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, από τη στιγμή που εκείνη επέστρεψε από τα Γιάννενα, και δένονται.

Σασμός: Έρχονται 2 νέα Ζευγάρια Φωτιά

Δείτε επίσης : Σασμός : Αστέρης-Αργυρώ – Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση

Ο ένας θα δει τον άλλον όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα σύμφωνα με το MY TV , αν και γνωρίζουν πώς θα είναι δύσκολο να ζήσουν μαζί και να γίνουν αποδεκτό ζευγάρι. Από τη μία είναι συγγενείς και από την άλλη η Άσπα φοβάται την αντίδραση του Κώστα, ο οποίος, έστω και μέσα από τη φυλακή την τρομοκρατεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close