Σασμός: Καυτές νύχτες μεταξύ Γεράσιμου και Στέλλας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τις καυτές νύχτες μεταξύ Γεράσιμου και Στέλλας

Εμείς λέμε ναι γιατί είναι ωραίο ζευγάρι… Πιστεύω πως ένας τέτοιος  της ταιριάζει  της Στέλλας, με το καλό…

Από τις πρώτες ημέρες του στη σειρά Σασμός φαίνεται ότι ο Γεράσιμος έχει εντυπωσιαστεί από την πανέμορφη δικηγόρο του Αστέρη Σταματάκη. Και δεν θα αργήσει να κάνει την κίνησή του, δείχνοντας το ενδιαφέρον του.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα είναι μαζί για να γίνει ο Σασμός

Όσο περνά ο καιρός έρχεται όλο και πιο κοντά στη Στέλλα. Αρχικά, η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική. Οι δυο τους ενώνονται κατά του Καραπάνου, θέλοντας να φέρουν στο φως τη δικαιοσύνη. Βέβαια, ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να στραφεί εναντίον του βαρυποινίτη.

Η Στέλλα μάχεται να αθωώσει τον Αστέρη, την ίδια στιγμή που ο Γεράσιμος παλεύει να καταδικάσει τον ίδιο του τον πατέρα.

Οι συναντήσεις τους θα είναι τακτικές. Η Στέλλα από την πλευρά της δεν μένει αδιάφορη από τον νέο αστυνομικό. Θα εντυπωσιαστεί όχι μόνο με τη γοητεία του Γεράσιμου, αλλά και από τις γνώσεις και τον δυναμισμό του. Αντίστοιχα, ο Γεράσιμος έχει γοητευτεί από την λαμπερή προσωπικότητά της.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Δική, οι καταθέσεις και η αγωνία στο κόκκινο

Από ένα σημείο και μετά, οι επαφές τους θα πάψουν να είναι επαγγελματικές. Το ειδύλλιο αυτό ξεκινά, παρόλο που Στέλλα δεν είναι ακόμη σίγουρη για το εάν θα αφεθεί στον νέο αυτόν έρωτα. Ή εάν θα προσπαθήσει ξανά να έρθει κοντά με τον Άγγελο Βρουλάκη. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραμένουν δυνατά τα αισθήματά της και για τον Αστέρη Σταματάκη.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καπετάνισσα έρχεται αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη

Μέσα της επικρατεί τεράστια σύγχυση. Η οποία θα σβήσει, όμως στο πρώτο ραντεβού. Ούτε η Στέλλα, αλλά ούτε και ο Γεράσιμος μπορούν να κρατηθούν μακριά. Το πάθος αυτό θα φουντώσει, με το ζευγάρι να περνάει καυτές νύχτες πάθους. Η Στέλλα αφήνεται στην αγκαλιά του και μαζί ζουν έναν έρωτα γεμάτο σασπένς κι ένταση.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

Θα συνεχιστεί η σχέση αυτή, ή θα γκρεμιστούν όλα, εξαιτίας των εξελίξεων; Βρήκε η Στέλλα τον άνθρωπό της ή όχι; Τον άνθρωπο που θα “σβήσει” τις πληγές που της έχει αφήσει ο Αστέρης. Σύμφωνα με το ciao, εάν συμβεί αυτό, τότε η Στέλλα θα του πει το μεγάλο ναι, πέφτοντας στην αγκαλιά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close