Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Έχει τρελαθεί αυτή εδώ πραγματικά…

Το άνοιγμα της διαθήκης του Άγγελου έχει φέρει νέες ταραχές στους Σταματάκηδες καθώς όλα πήγανε στην Αργυρώ με την Καλλιόπη, στην σειρά Σασμός, να είναι εξαγριωμένη με αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Η ίδια ξεκινά μια συμμαχία με τον Νικηφόρο, στο επεισόδιο που θα δούμε στις οθόνες μας την Δευτέρα. Ποιο θα είναι το σχέδιο τους. Ο μοναδικός που δείχνει εξοργισμένος με τους Βρουλάκηδες, είναι ο Νικηφόρος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν Σασμό

Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

Η Καλλιόπη εκμεταλλεύεται την οργή του και τον παίρνει με το μέρος του, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Βασιλική. Νικηφόρος και Καλλιόπη συμμαχούν για να πονέσουν τους Βρουλάκηδες, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Ο νεαρός ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Καλλιόπης. Θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το θανατηφόρο τους σχέδιο ή θα τιναχθούν όλα στον αέρα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close