Σασμός-Καλλιόπη-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν σασμό.

Μπράβο ρε Καλλιόπη…Παυλίτο κανόνισε τι θα απαντήσεις

Οι οικογένειες των Βρουλάκιδων και τον Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της μην ξέροντας πια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά αποφασίζει να μην τα πουλήσει στον Αστέρη και του το ανακοινώνει πως θα τα κρατήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της

Αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης που εκτοξεύει απειλές προς τους καταραμένους Βρουλάκιδες! Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή και ανησυχία στο χωριό. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στην Θοδώρα.

Της αποκαλύπτει πως έχει άνοια δεν τον αναγνωρίζει και θέλει να τον προστατέψει αφού πιστεύει πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης εις βάρος των Βρουλάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο χωρισμός που κανείς δεν περίμενε

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Βλέπουν τον νεαρό να δέχεται την κακή επιρροή της θείας του και δεν μπορούν να τον σταματήσουν. Στο μεταξύ ο Παύλος οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση παραμονεύει έξω από το αρχοντικό τον Σταματάκηδων.

Εκεί όμως γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Μια φωτιά ξεσπάει στο σπίτι και ο Παύλος μπουκάρει μέσα σοκαρισμένος για να δει τι έχει συμβεί και να ελέγξει αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Εκεί βρίσκει την Καλλιόπη σχεδόν λιπόθυμη από τις αναθυμιάσεις. Τη σηκώνει και την βοηθάει να βγει έξω σώζοντάς της τη ζωή! Η φωτιά διχάζει το χωριό! Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους τους Βρουλάκηδες, σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος.

Ο Αστέρης από την πλευρά του προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Η Καλλιόπη πρέπει να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση. Και ενώ οι Σταματάκηδες κατηγορούν για άλλη μια φορά τους Βρουλάκηδες, η αστυνομία κάνει έρευνα για τις αιτίες της φωτιάς και διαπιστώνει πως την προκάλεσε το καντήλι του συχωρεμένου του Βασίλη!

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η απόφαση που θα φέρει την καταστροφή όλων

Λες και με αυτόν τον τρόπο ο μακαρίτης άντρας της Καλλιόπης θέλησε να της στείλει κάποιο μήνυμα: όλη αυτή η κακία και η έχθρα να λάβουν σιγά-σιγά τέλος

Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο, που πηγαίνει στο νοσοκομείο έχοντας εισπνεύσει πολύ καπνό. Παράλληλα ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο που τον έχει βάλει στο μάτι και υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο ο Παύλος συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης διχάζεται ανάμεσα στους δύο φίλους του, τον Λευτέρη και τον Πάνο… Ένα στραβοπάτημα όμως φέρνει την Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Οι δύο νέοι αντιλαμβάνεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα τους, όμως για την ώρα διστάζουν να το εξερευνήσουν. Την ίδια στιγμή ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο για τις ύπουλες κινήσεις του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 44 , 45 , 46 , 47

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα την Αιμιλία και τον Παύλο σε μία τρυφερή στιγμή και αργότερα της ζητά να διαλέξει με ποιον θέλει πραγματικά να είναι ζευγάρι!

Δείτε ακόμη Σασμός: Καρέ καρέ η νύχτα πάθους Αστέρη-Αργυρώς

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου

Ο Αντώνης επιστρέφουν τα τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα του στον Φαρμάκη. Ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει την Βασιλική που για πρώτη φορά ζητάει σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες, αφού θεωρεί πως ο Νικηφόρος ίσως είναι το επόμενο θύμα της βεντέτας. Παράλληλα η Καλλιόπη ευγνώμων προς τον Παύλο που την έβγαλε από τη φωτιά του ζητά να ηρεμήσουν λέγοντάς του πως ήρθε η ώρα για εκεχειρία!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close