Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη.

Μπράβο καλό μου καρφί 😂😂

Ο Νικηφόρος θα κάνει την ανατροπή στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός και θα δώσει στεγνά την Καλλιόπη στον Αστέρη και τον Μαθιό με σκοπό να προλάβει το κακό που θέλει η ίδια να προκαλέσουν στους Βρουλάκηδες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν Σασμό

Ο νεαρός ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Καλλιόπης κάτι που μπορεί να τον θέσει άθελά του σε μεγάλο κίνδυνο. Το θέμα με τα χωράφια του Άγγελου δεν αφήνει σε ησυχία την Καπετάνισσά με αποτέλεσμα να ζητά διαρκώς συμμάχους, για να επιτεθεί στους Βρουλάκηδες!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Ο νεαρός Σταματάκης όμως δεν θα συνεχίσει για πολύ να ακολουθεί τις οδηγίες με αποτέλεσμα να την καρφώνει στα παιδιά της. Τότε, ο Αστέρης κάνει για ακόμα μια φορά την ανατροπή στην σειρά, Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 44 , 45 , 46 , 47

Ο Αστέρης καρφώνει την ίδια του την μητέρα, Καλλιόπη, στην Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα στον Φραγκιαδάκη με σκοπό να προλάβει το κακό που βλέπει πως έρχεται και αφορά φυσικά την έχθρα των δυο οικογενειών.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close