Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. 

Πότε θα το πάρει απόφαση ότι πρέπει να φύγει για τα Γιάννενα και να σταματήσει να μας πρήζει; Νισάφι πιά.

Καταλαβαίνοντας πως ο γάμος της με το Σταύρο δεν υφίσταται πια η Αργυρώ αποφασίζει να τελειώνει μια για πάντα μαζί του. Του ζητάει διαζύγιο όχι γιατί είναι και πάλι μαζί με τον Αστέρη αλλά για να αποδεσμευτεί από την σχέση τους.

Να αναπνεύσει και να ζήσει ελεύθερη με το παιδί της. Τρελαμένος στο άκουσμα της λέξης διαζύγιο ο Σταύρος αποφασίζει να εκδικηθεί τη γυναίκα που λάτρεψε. Παίζει λοιπόν το τελευταίο του χαρτί. Της λέει ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του μικρού Πετρή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Η Αργυρώ σοκάρεται γιατί καταλαβαίνει πως ο Σταύρος είναι θολωμένος από ζήλεια και ζητά εκδίκηση. Πρέπει πάση θυσία να βρει ένα τρόπο να τον σταματήσει και φυσικά να τον βγάλει απ’ τη ζωή της. Λίγο αργότερα εκείνος επισκέπτεται τη Στέλλα και της ζητά βοήθεια για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 44 , 45 , 46 , 47

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καρέ καρέ η νύχτα πάθους Αστέρη-Αργυρώς

Η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Σε μια συζήτηση με τη Στέλλα ο Σταύρος της λέει για ένα μυστικό που συνδέει την Αργυρώ με τον Αστέρη υπονοώντας την πατρότητα του Πετρή. Η Στέλλα μπερδεύεται και νομίζει πως ο Σταύρος γνωρίζει ότι ο Αστέρης ήταν εκείνος που έσωσε την Αργυρώ δίνοντας στο νεφρό του και του το αναφέρει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Η κατά λάθος αποκάλυψη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο αφού βλέπει πως ο Αστέρης θα έκανε τα πάντα για την αγαπημένη του. Τρέμει και μόνο στη σκέψη μήπως η Αργυρώ μάθει ότι ο Αστέρης την έσωσε κι αυτό ίσως την στείλει κατευθείαν στην αγκαλιά του. Στο μεταξύ Αργυρώ και Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του παιδιού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close