Σασμός Αστέρης-Αργυρώ : Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε την ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη  

Δεν μπορώ να σε ξεχάσω το ομολογώ που λέει και ο Νικολάκης ο Βέρτης και ταιριάζει γάντι έχουμε να πούμε εμείς… Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην φαντασία σας…

Πως θα συμβιώσουν μετά από όσα πέρασαν και πως θα αποδεχτεί τον γάμο της Αργυρώς;

Αυτή που θα είναι χαρούμενη με όσα συμβούν στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό του Alpha, είναι σίγουρα η Καλλιόπη. Θα δει επιτέλους τον Αστέρη να βγαίνει από τη φυλακή και θα ξαναβρεί το κουράγιο της. Όχι όμως για πολύ. Γιατί στην αγαπημένη μας σειρά, όταν συμβαίνει ένα καλό ακολουθούν πάντα άσχημες εξελίξεις. Έτσι για να διατηρείται η αγωνία και αμείωτο το ενδιαφέρον. Σήμερα πάντως θα δούμε και μία προειδοποίηση του Μαθιού προς την δακρυσμένη Βασιλική.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Η Σεμίνα καταθέτει την αλήθεια

Σασμός Αστέρης – Αργυρώ : Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Η Στέλλα μετά από μεγάλες προσπάθειες αλλά και τη συνδρομή του ισοβίτη Καραπάνου που είναι δικτυωμένος μέσα και έξω από τη φυλακή, θα καταφέρει να ανακαλύψει που βρίσκεται η Σεμίνα. Και θα την πείσει να καταθέσει στη δίκη του Αστέρη, την οποία βλέπουμε σε ένα χρονικό άλμα που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Μεταφερόμαστε σχεδόν ένα χρόνο και κάτι μετά. Και μεταφερόμαστε στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου, όπου ξεκινά η δίκη του Αστέρη. Σύσσωμη η οικογένεια Σταματάκη και σύσσωμη η οικογένεια Βρουλάκη. Η Αργυρώ έχει πια επιστρέψει στην Κρήτη σύμφωνα με το queen.gr , παντρεμένη και με ένα παιδί. Αλλά αυτό δεν το γνωρίζει κανείς ακόμη, εκτός από τον Άγγελο και τη μητέρα της, φυσικά.

Δείτε επίσης : Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά

Σασμός Αστέρης – Αργυρώ : Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Patriarcheas (@thanasispatriarcheas)

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Η Σεμίνα λοιπόν, ενώ εξηγεί στο δικαστήριο το πόσο αγαπούσε τον Πέτρο – άρα η κατάθεσή της είναι αντικειμενική – αρχίζει και διηγείται το τι συνέβη την ημέρα της δολοφονίας του Πέτρου, πως ξεκίνησε ο καυγάς με τον Αστέρη και το συμπέρασμα είναι πως έφταιγαν και οι δύο. Η Μαρίνα σοκάρεται με την κατάθεση, αλλά καταλαβαίνει πως η Σεμίνα δεν είχε όφελος να πει ψέμματα. Είναι όμως θλιμμένη, γιατί καταλαβαίνει ότι εκείνος που στέρησε τη ζωή στο παιδί της, έχει πιθανότητες να αθωωθεί.

Σασμός Αστέρης – Αργυρώ : Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του

Η πιο συγκινητική στιγμή, θα είναι όταν καταθέσει η Αργυρώ. Η δική της σχέση με τον Αστέρη, απασχολεί το δικαστήριο, αλλά εκείνος με την απολογία του θα προσπαθήσει να την προστατέψει. Θα ανταλλάξουν βλέμματα και ειδικά ο Αστέρης θα δείξει ότι ποτέ δεν την ξέχασε. Αλλά εκείνη δείχνει να τον έχει ξεπεράσει.

Είπαμε δείχνει και όχι αισθάνεται. Γιατί κρυφά μέσα της, ο έρωτας δεν έχει σβήσει. Το πως θα συμβιώσουν και οι δύο στη συνέχεια είναι κάτι πολύ δύσκολο όπως όλοι καταλαβαίνουμε. Η Αργυρώ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να μείνει στην Κρήτη και κρατά το σπίτι της στα Γιάννενα μαζί με τον Σταύρο.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Όσο για το ειδύλλιο του Μαθιού και της Βασιλικής; Η πρόταση γάμου του Μαθιού με μία μικρή καθυστέρηση θα γίνει. Είπαμε η πρόταση. Αλλά όχι και ο γάμος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close