Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Άγγελο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα δεν θα είναι ευχάριστες καθώς θα δοθεί σύντομα  εντολή θανάτου για τον Άγγελο

Αυτόν τον Αγγελο στο μάτι τον έχουν βάλει… Σώνει και ντε να τον φάνε ΕΛΕΟΣ … Εμ και εσύ δεν έκατσες στα αυγά σου

Ο Άγγελος στη σειρά Σασμός, δείχνει αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρι το τέλος τους Σταματάκηδες. Λέει παντού ότι είναι ένας Βρουλάκης και η κατάσταση δείχνει να βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Άγγελο

 

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Ντένης μπαίνει στη σειρά και προκαλεί ανατρεπτικές αλλαγές

Ο γιατρός δεν θα αφήσει σε ησυχία την Καλλιόπη και την οικογένειά της. Την οποία κατηγορεί τόσο για το προσωπικό δράμα του όσο και για τη δολοφονία του Πετρή. Του αδελφού του δηλαδή.

Ο Μαθιός χρεοκοπεί ξαφνικά, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να χάνει το μυαλό της. Πίσω από αυτή την τραγική εξέλιξη, κρύβεται ο Άγγελος. Ο γιατρός δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα με την οικογένεια της μητέρας του. Και ορκίζεται μπροστά στην Καλλιόπη εκδίκηση. Έτσι βάζει στόχο να πάρει όσα του ανήκουν κι ακόμη περισσότερα!

Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Άγγελο

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ Αστέρη

Η περιουσία είναι της μητέρας του αλλά δεν φαίνεται ότι σταματά σε αυτό. Θέλει να δει τους Σταματάκηδες να καταστρέφονται και να υποφέρουν. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω αν στο τέλος δεν δικαιωθεί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Τραγουδίστρια γίνεται η Θοδώρα Και σκορπά πανικό

 

Οι Σταματάκηδες χάνουν την περιουσία τους. Όσα έχει ο Μαθιός στο όνομά του περνούν στα χέρια του Άγγελου, με αποτέλεσμα να χρεοκοπεί. Η Καλλιόπη, εξοργισμένη από την εξέλιξη αυτή τρέχει να δώσει ένα μάθημα στον ανιψιό της.

Θέλοντας να αποτρέψει τη μεγάλη καταστροφή που πλησιάζει, πλησιάζει τον Άγγελο. Του ζητάει να σταματήσει αυτόν τον ατελείωτο πόλεμο σύμφωνα με το iciao.gr  . Όμως εκείνος δεν την ακούει καθόλου. Και της λέει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει. Αυτό την εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Άλλωστε δεν έχει μάθει να την αγνοούν όταν μιλάει.

Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Άγγελο

Δείτε επίσης : Σασμός : Αστέρης-Αργυρώ  Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση

Το σχέδιό της μπαίνει σε εφαρμογή! Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, η Καλλιόπη δίνει στα ανίψια της και σε όλους τους ανθρώπους των Σταματάκηδων εντολή θανάτου του Άγγελου. Δεν υπάρχει για εκείνη άλλη επιλογή. Θέλει να σώσει την οικογένειά της παίρνοντας πίσω όσα κατάφερε να της πάρει ο Άγγελος Βρουλάκης. Θα πετύχει να τον βγάλει από τη μέση; Η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close