Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι δραματικές καθώς έρχεται η κηδεία του Πετρή . Η δραματική στιγμή της κηδείας του Πετρή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Το φριχτό νέο για το θάνατο του Πέτρου Βρουλάκη πέφτει σα βόμβα στο χωριό. Το γλέντι για το γάμο της Θοδώρας ,διαλύεται και μετατρέπεται σε θρήνο…  Η μέρα του γάμου της σφραγίζεται από το αίμα του αθώου και αδικοχαμένου Πετρή. Ο Γάμος της και ο θάνατός της πάνε αντάμα…

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Η Θοδώρα, που ουσιαστικά με τα ψέματα και τις ίντριγκές της όπλισε τη σκανδάλη, καταρρέει … Σπαράζοντας, φεύγει από το τραπέζι, και κλείνεται στην κάμαρά της. Η Κρίση πανικού δεν αργεί να έρθει…

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Σασμός: Η Αργυρώ μαραζώνει

Η Κηδεία του Πετρή

Όσο οι μέρες περνούν, οι συγγενείς φτάνουν στο χωριό για την κηδεία του Πετρή και η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει και τα όπλα να βγούν από τη θήκη τους.  οι κηδεία γίνεται σε κλίμα αρχαίας τραγωδίας και το σπίτι των Βρουλάκηδων έχει βυθιστεί στο θρήνο και ταυτόχρονα στξ δίψα για εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη ουρλιάζουν πάνω από το φέρετρο, καθώς βάζουν τον Πετρή στο χώμα, και όλο το χωριο κλαίει με το μοιρολόι που ακούγεται. Ολοι συγκλονισμένοι με το νέο παλικάρι που μπαίνει στο χώμα, και ταυτόχρονα φοβισμένοι με το τί θα επακολουθήσει μετά τη κηδεία.

Το ουρλιαχτό της χαροκαμένης μάνας όταν βλέπει το παιδί της να μπαίνει στο χώμα θα μας συγκλονίσει.  Οι ξάδερφοι ορκίζονται να πάρουν το αίμα τους πίσω και το χωριό βράζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον για όλα τα ζευγάρια

Η Αργυρώ από την άλλη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει και έχει βυθιστεί στο θρήνο…. Το ίδιο και η γιαγιά Ειρήνη, που μετά τον γιο της, βλέπει τον εγγονό της στο χώμα.

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο…. Και ο Σασμός πλέων φαντάζει όνειρο απατηλό . Αυτά που θα συμβούν από δω και στο εξής είναι πολύ δραματικά.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close