Σασμός-Νάντια-Ευθύμης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη.

Μπράβο την έκανες την βλακεία σου…

Η Νάντια, πήγε στην Κρήτη καθώς αναζητά τον πατέρα της τον οποίο δεν έχει γνωρίσει και η έρευνα της, την οδηγεί στον Μαθιό. Εντωμεταξύ δεν μπορεί να φανταστεί τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τα όσα θα αποκαλύψει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Σασμός-Νάντια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Προκειμένου να μάθει περισσότερα για την οικογένεια του Νικηφόρου και ειδικά για τον Μαθιό εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον του Νικηφόρου για εκείνη. Εκείνος όμως δεν γνωρίζει τις πραγματικές της προθέσεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Νάντια παραδίδονται στο πάθος τους

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης περιμένει στην γωνία τον Πάνο και τον Ευθύμη

Καθώς όμως δεν μπορεί να βρει περισσότερα στοιχεία, απελπίζεται ότι δεν θα μπορέσει να βρει τον πατέρα της και έτσι αποφασίζει να ζητήσει την βοήθεια κάποιου άλλου και απευθύνεται στον Ευθύμη, γνωρίζοντας ότι λύνει και δένει στην Κρήτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Έτσι στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» η Νάντια μιλά στον Ευθύμη και του αποκαλύπτει το μυστικό της, ότι προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της, αλλά του λέει επίσης ότι υποψιάζεται ότι είναι ο Μαθιός. Αυτό βέβαια θα το χρησιμοποιήσει ο Ευθύμης για δικό του όφελος με σκοπό να χωρίσει η Βασιλική από τον Μαθιό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close