Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα.

Τι εννοείς με αίμα;;

Ο Αστέρης με τον Μαθιό και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Άγγελου πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Η Φιλιώ έχει αφήσει την τελευταία της πνοή με την Τζένη να είναι απαρηγόρητη,

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου άνθρωπου που μπορεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Ο Βαγγέλης κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Νάντια παραδίδονται στο πάθος τους

Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της ενώ ο Αστέρης θέλει να την βοηθήσει. Θα είμαι δίπλα σου σε ότι με χρειαστείς. Η θέση του Πετρή είναι κοντά σου, της λέει ο Αστέρης την ώρα που η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ.

Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στο Νικηφόρο και τη Ναντιά και ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Κι ενώ ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού, ο Ευθύμης δέχεται επίθεση και ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης περιμένει στην γωνία τον Πάνο και τον Ευθύμη

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Η Νάντια αποκαλύπτει πως υποψιάζεται πως ο πατέρας της είναι ο Μαθιός στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Από την άλλη, ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανώλη, ο οποίος θα προβεί σε μία παράτολμη κίνηση, για να βοηθήσει την οικογένεια του. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται.

Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Θέλω να είμαστε ξανά μαζί και να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, της λέει, με την ίδια να μην παίρνει τα λόγια του αψήφιστα. Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφάνή, εμφανίζεται στο παρασκήνιο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανώλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του.

Παράλληλα η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούργιο της χώρο. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια της κίνησης της Αργυρώς και γίνεται έξαλλος. Η Άσπα ζήτα συγνώμη από το  Μύρο ενώ ο Παντελής δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να ανταποκρίνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική και με μία αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Ο Αστέρης είναι εκείνος που σου έδωσε το νεφρό του. Το ότι σήμερα ζεις το χρωστάς σε εκείνον, λέει η Βασιλική και η Αργυρώ παθαίνει σοκ. Συνειδητοποιώντας πως ο Αστέρης είναι ο φύλακας άγγελος της τρέχει κοντά του, γεγονός που κάνει τον Σταύρο να φτάσει στα άκρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει έμπρακτα το Σταύρο

Το διαζύγιο τους είναι μονόδρομος και δυστυχώς θα βαφτεί με αίμα. Όπως θα δούμε μετά τον χωρισμό του με την Αργυρώ, ο Σταύρος θα πληρώσει την ίδια του τη ζωή. Ο νεαρός θα αφήσει την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος όλους εκείνους που τον αγαπούσαν πραγματικά. Το πως θα βρεθεί νεκρός θα σας το αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες.

Σασμός: Δείτε τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο τις 12/12/2022 ως τις 15/12/2022

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο48 στις 12/12/2022

Επεισόδιο 48

Δευτέρα 

Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα και ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό. Κι ενώ ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, εκείνη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό.  Πρέπει να μάθω αν αυτός είναι ο πατέρας μουμονολογεί και αποφασίζει να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά αυτή την οικογένεια, ώστε να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα αδέρφια κατρακυλούν στο βούρκο

Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης με τον Πάνο στο γηροκομείο προσπαθούν να πιάσουν τον Λευτέρη που θέλει να φυγαδεύσει τη μητέρα του και η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρι. Εγώ έδωσα το νεφρό μου στην Αργυρώ, της λέει και εκείνη παθαίνει σοκ.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο49 στις 13/12/2022

Επεισόδιο 49

Τρίτη
Η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μία παρορμητική απόφαση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Την επόμενη μέρα η Αργυρώ πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Συγκεκριμένα ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της την δίνει απλόχερα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 50 στις 14/12/2022

Επεισόδιο 50

Τετάρτη

Θα σε βοηθήσω σαν γυναίκα προς γυναίκα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσα μας δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σου πάρει το παιδί,της λέει η Στέλλα. Στην πορεία όμως τα πράγματα δε δείχνουν καλά, καθώς ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Θα πάρω το παιδί και θα εξαφανιστώ,μονολογεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο, ξέρει όμως πως η παρουσία της στην ζωή του μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα γι’ αυτό και σκέφτεται πως θα την απομακρύνει. Ο Λευτέρης έχει υποψίες πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει καθώς κάποιος έχει μιλήσει ο Νικηφόρος δέχεται μία ριψοκίνδυνη πρόταση από τα ξαδέρφια του.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 51 στις 15/12/2022

Επεισόδιο 5

Πέμπτη 

Ενώ ο Μανώλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης. Η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου και εναποθέτει τις ελπίδες της στην Στέλλα.

Που ακούει έκπληκτη της αποκάλυψης του Ευθύμη καθώς ο Δημήτρης λείπει η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται κοντά. Η Καλλιόπη όμως δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Ο τελευταίος ενημερώνει τον Αστέρη και τον Μαθιό και όλοι μαζί πηγαίνουν στα χωράφια των Βρουλάκηδων.

Εκεί βρίσκονται ο Νικολής και ο Δημήτρης που έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους. Μόλις φτάνουν στα κτήματα ο Αστέρης βλέπει τον Δημητρό να ρίχνει κάτω τον Παύλο και να τον σημαδεύει με όπλο προσπαθώντας να τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Ο Αστέρης ορμά πάνω στον ξάδερφό του για να τον σταματήσει και ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αστέρης τότε παγώνει όμως συνειδητοποιεί πως η σφαίρα δεν τον έχει χτυπήσει.

Στην προσπάθειά του να σώσει τον Παύλο πλακώνονται στο ξύλο με τον ξάδερφό του και εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Νικηφόρος με τον Αντώνη. Ο τελευταίος συλλαμβάνει το Νικολή και τον Δημητρό με τον Παύλο να ευχαριστεί τον Αστέρη που του έσωσε τη ζωή. Η Καλλιόπη είναι σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει πως οι γιοι της ευθύνονται για το ότι συνελήφθησαν τα ξαδέρφια της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close