Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης και η Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη.

Βρε βρείτε τα να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια…

Μίσος και αγάπη, πόνος και θυμός μπλέκουν στα συναισθήματα της Αργυρώς που με όσα έχουν συμβεί και με τις συναντήσεις της με τον Αστέρη, βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της.

Η Καλλιόπη αποφυλακίζεται και η Αργυρώ επιτίθεται για άλλη μια φορά στον Αστέρη. Εκείνος φεύγει από το σπίτι, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά

Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός Bασιλική στα πρόθυρα χωρισμού

Η Αργυρώ το μαθαίνει και έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Λίγο αργότερα στο μνημόσυνο του Άγγελου, σύμφωνα με το περιοδικό tv24 ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Μετά από αυτό το περιστατικό η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Σασμός: Πώς θα ζήσω αν μου πάρουν την Αργυρώ μου;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Μια απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους; Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close