Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε τον Αστέρη κοντά στον θάνατο.

Τρίχα να του πειράξετε μόνο αυτό λέω…

Στη σειρά του ALPHA, Σασμός έρχονται εξελίξεις που θα συνεπάρουν! Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο.

Καταλαβαίνει πως ο γάμος του αδελφού του είναι υπό διάλυση και αποφασίζει να αναλάβει εκείνος δράση, ώστε να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Την ίδια στιγμή, οργισμένη είναι και η Καλλιόπη, που απειλεί Θεούς και δαίμονες, καθώς τα κτήματά τους περνούν πλέον στα χέρια των Βρουλάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική για τον Μαθιό

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Παράλληλα, στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης. Η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος, ενθουσιασμένος για τα κτήματα, γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και στον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει την βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της γυρίζει την πλάτη

Σασμός-Αστέρης-Νικηφόρος-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι ξανά

Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Είναι η μόνη που μπορεί να μεσολαβήσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες ώστε να πέσουν οι τόνοι και, γιατί όχι, να ηρεμήσουν οι δύο οικογένειες.

Ο Αστέρης λοιπόν της κλείνει ραντεβού και εκείνη πηγαίνει στο σπιτάκι να τον βρει… Δεν γνωρίζει φυσικά ότι ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν και είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τον Αστέρη όταν το πεδίο θα είναι ελεύθερο…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36 , 37 , 38 , 39

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη απειλώντας τη ζωή του και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του!

Εντωμεταξύ ο Παντελής, καταρρακωμένος από τη φυγή της κόρης του από το σπίτι, επισκέπτεται τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλον και έρχονται πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική να έχει τον νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλεί την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα.

Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει και έτσι καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε τα κτήματα του Άγγελου να περάσουν ξανά στην οικογενειά της. Δεν υπολόγισε όμως τα παιδιά της αλλά και τη Στέλλα που δεν είναι διατεθειμένοι να τη στηρίξουν.

 

Close