Σασμός-Βαγγέλης-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση.

Ο Σταύρος δεν βρήκε άκρη και αντί για την μαμά του, φώναξε τον αδερφό του, να τους μαλώσει…

Ο Αστέρης πλησιάζει ξανά την Αργυρώ προτείνοντας της μία λύση για τα περίφημα κτήματα των Σταματάκηδων που άλλαξαν χέρια. Όμως ο Σταύρος που έχει γυρίσει στην Κρήτη μαζί με τον αδερφό του τους παρακολουθεί αποφασισμένος να τους κάνει να πληρώσουν.

Έχοντας δει τον αποχαιρετισμό της Αργυρός και του Αστέρη στο αεροδρόμιο ο Σταύρος δεν μπορεί άλλο να κρατάει την ψυχραιμία του. Αυτή η αγκαλιά που ένωσε ξανά έστω και για λίγο τους δύο πρώην εραστές ξύπνησε όλη την ζήλεια και την οργή που κατόρθωνε τόσο καιρό να κρύβει μέσα του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Τώρα επιστρέφοντας στα Γιάννενα το μόνο που θέλει είναι να εκδικηθεί για το παιχνίδι που θεωρεί πως έπαιζαν πίσω απ’ την πλάτη του. Έτσι γυρίζοντας στην Κρήτη θα έχει μαζί του και το Βαγγέλη όποιος έρχεται για να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει να πάρει το αίμα του πίσω.

Όμως ήδη η κατάσταση στο χωριό είναι έκρυθμη. Το γεγονός ότι τα κτήματα των Σταματάκηδων περνούν οριστικά στα χέρια των Βρουλάκηδων έχει εξοργίσει την Καλλιόπη η οποία αδυνατεί να δεχτεί την αδικία και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Αντίθετα ο Παύλος είναι ενθουσιασμένος για την κατάληξη της όλης ιστορίας και δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να το κρύψει. Αντίθετα αρχίζει να καυχιέται μπροστά σε όλους στο καφενείο και μάλιστα φτάνει σε σημείο να κεράσει τον Μαθιό και τον Αστέρη για την μεγάλη χαρά που βρήκε η οικογένειά του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό

Τα πράγματα μοιάζουν με καζάνι που βράζει σύμφωνα με το 7 μέρες TV καιρό τώρα και το χωριό είναι έτοιμο να εκραγεί. Όμως ευτυχώς κανένας από τους δύο Σταματάκηδες δεν απαντούν στις προκλήσεις του. Μάλιστα ο Μαθιός παρακινεί τον αδερφό του να κάνει το μόνο πράγμα που μπορεί να τους οδηγεί στην λύση.

Δηλαδή να μιλήσει στην Αργυρώ, κι αυτό σπεύδει αμέσως. Θέλει να της ζητήσει να συναντηθούν στο σπιτάκι στο βουνό. Εκείνη δέχεται και πάει να τον βρει χωρίς να φαντάζεται πως ο Σταύρος μαζί με το Βαγγέλη την παρακολουθούν και βλέπουν τα πάντα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Ο Παύλος στο μεταξύ δε δείχνει το παραμικρό ίχνος μετριοπάθειας. Συνεχίζει να γιορτάζει τη νίκη του την ώρα που ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ πως η λύση που της πρότεινε είναι ταυτόχρονα και η μοναδική ελπίδα που έχουν για να γίνει ειρήνη ανάμεσα τους.

Το σχέδιο που μοιράζονται ο Μαθιός και ο Αστέρης το κρύβουν από τη μητέρα τους και αυτό την κάνει έξαλλη. Η Καλλιόπη δε δέχεται με τίποτα τα κτήματα που για χρόνια ανήκαν στους Σταματάκηδες τώρα να τα έχουν οι Βρουλάκηδες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Για άλλη μια φορά εκτοξεύει απειλές μόνο που τώρα αναζητώντας συμμάχους στους παραλογισμούς της δε βρίσκει κανέναν. Ούτε η Στέλλα την ακολουθεί πια και συνειδητοποιεί ότι έχει απομείνει μόνη της να ονειρεύεται την καταστροφή των Βρουλάκηδων.

Οι τελευταίοι ακούγοντας απ’ το στόμα της Αργυρός την πρόταση του Αστέρη δείχνουν να συμφωνούν με την ιδέα. Ο Μαθιός που κάποια στιγμή την συναντά την παρακαλά να πει το ναι για να μη δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες

Όμως για την Καλλιόπη η οργή για τους Βρουλάκηδες μεγαλώνει κάθε μέρα. Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης βρίσκει τον Αστέρη και του επιτίθεται ανοιχτά χωρίς περιστροφές.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Σασμός-Βαγγέλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Μάλιστα απαιτεί να μείνει μακριά από την Αργυρώ και του ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν θα έχει να κάνει μόνο με τον αδερφό του αλλά και με τον ίδιο αφού ήρθε με σκοπό να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης σε αυτό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close