Σασμός: Η Βασιλική και στον β κύκλο της σειράς

Σασμός :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι άκρως ανατρεπτικές καθώς ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

Επιτέλους Παναγία μου… ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ

Η σειρά του ALPHA Σασμός που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό πέρυσι συνεχίζεται και φέτος όπως όλοι γνωρίζουμε και σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να την απολαμβάνουμε ξανά στις οθόνες μας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Σασμός: Η Βασιλική και στον β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική ) μιλώντας στην εκπομπή Super ΚΑΤΕΡΙΝΑ δίνει super spoiler για την πορεία της σειράς και για τον να τελικά η Βασιλική θα ζήσει και θα παντρευτεί τον Μαθιό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ηθοποιό η Βασιλική και θα συνεχίσει να  βρίσκεται στην σειρά και θα παντρευτεί τελικά τον αγαπημένο της. Μετά απο πολλές ανατροπές ο γάμος θα γίνει απλά θα γινεί λίγο πιο διαφορετικά απο ότι τον περιμέναμε είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Σασμός: Η Βασιλική και στον β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Σασμός: Η Βασιλική και στον β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Όσο για τον αν θα βρεθεί ο δολοφόνος του Στεφανή και για τον αν ο Μαθιός θα μπει στην φυλακή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απάντησε αινιγματικά λέγοντας  : Πάμε μακριά και αυτό είναι ενα πυρινικό ερώτημα της ιστορίας ,σίγουρα γύρω απο αυτό θα αναπτυχθούν πολλά πράγματα αλλά για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close