Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές, αφού θα δούμε τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023. 

Εμείς ελπίζουμε Αργυρώ – Αστέρης να ξανά είναι μαζί και σύντομα και Βασιλική – Μαθιός να μην χωρίσουν ποτέεεε <3

Πλησιάζει το τέλος του χρόνου και τις γιορτινές μέρες ο σασμός όπως και οι άλλες ελληνικές σειρές θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές αλλά ανασυγκρότηση. Οι σεναριογράφοι όμως δεν ηρεμούν ούτε στιγμή και ετοιμάζουν ήδη τις νέες εξελίξεις. Το 2023 θα βρει κάποια ζευγάρια μονιασμένα, κάποια άλλα χωριστά και κάποια στα πρόθυρα της κρίσης.

Μαθιός – Βασιλική

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Τα ανώνυμα γραπτά μηνύματα που λαμβάνει ο Μαθιός στο κινητό του και ζητούν συνάντηση με την άγνωστη αποστολέα πέφτουν στην αντίληψή της Βασιλικής που θεωρεί ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Εκείνος, αρνείται τα πάντα.

Η ίδια όμως χάνεται στις σκέψεις της και παλεύει με τις ανασφάλειες της. Απομακρύνεται από κοντά του. Η Νάντια βέβαια δεν θέλει να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά μόνο να βρει τις ρίζες της.

Έτσι όταν έρθουν όλα στο φως Μαθιός και Βασιλική θα είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Η μοίρα ωστόσο θα τους χωρίσει για πάντα όταν αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά σκότωσε τον Στεφανή και έλεγε ψέματα όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Αντώνης – Μαρίνα

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Πέρασαν πολλά, έχασαν την μισή τους ζωή όμως ο έρωτας τους άντεξε πόνο, καημό και θάνατο. Ο Αντώνης αποδείχτηκε βράχος της Μαρίνας και εκείνη το στήριγμα του.

Παρά τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές το καράβι της αγάπης τους θα πιάσει επιτέλους λιμάνι ανακουφίζοντας τις πληγές τους. Η ιστορία τους θα έχει χάπι-εντ με ένα γάμο που θα γιορταστεί σε πανηγύρι και θα ξεσηκώσει όλο το χωριό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Αστέρης – Αργυρώ

Η βασιλική ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται στην Αργυρώ πως η ζωή της σώθηκε χάρη στον Αστέρη. Της αποκαλύπτει ότι όταν εκείνος έμαθε πως πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν είναι συμβατός δότης και μπορεί να της προσφέρει το νεφρό του.

Ο έρωτας της ζωής της είναι ο ίδιος άντρας που την κράτησε στη ζωή. Η Αργυρώ τρέχει να τον βρει και πέφτει στην αγκαλιά του.  Οι δυο τους μοιράζονται μια καυτή ερωτική βραδιά. Μια νύχτα που το πάθος αγκαλιάζει τα κορμιά και τις ψυχές τους όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να γυρίσει ο χρόνος πίσω.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Πολλά συνέβησαν από τότε που ήταν μαζί και ερωτευμένοι και δυστυχώς δεν μπορούν να τα σβήσουν όλα έτσι απλά. Την επόμενη μέρα ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι γεμάτοι τύψεις και ενοχές. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένωσαν και πάλι τα κορμιά τους.

Ξέρουν καλά ωστόσο ότι δε γίνεται να συνεχίσουν από κει που είχαν αφήσει την κοινή τους πορεία. Παράλληλα η Καλλιόπη με τη Μαρίνα δεν θέλουν να δουν ξανά μαζί τα παιδιά τους και θα κάνουν τα πάντα για να μη συμβεί αυτό ποτέ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

Παύλος – Αιμιλία

Δείτε ακόμα Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Σασμός-Παύλος-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Η εξαφάνιση του Παύλου όλα αυτά τα χρόνια και ο υποτιθέμενος χαμός του, βύθισαν την Αιμιλία στο πένθος και στην θλίψη. Ύστερα από χρόνια έφτιαξε και πάλι τη ζωή της με το Δημήτρη. Η επιστροφή του φιλάκια της, της ξύπνησε συναισθήματα που δε γνώριζε πως έχει ακόμα μέσα της.

Ο Παύλος ήταν και παρέμεινε ο έρωτας της ζωής της και τώρα καλείται για ακόμη μια φορά να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της και ο Δημήτρης δεν είναι μέσα σε αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Νικηφόρος και Νάντια παραδίδονται στο πάθος τους

Σασμός-Παύλος-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης περιμένει στην γωνία τον Πάνο και τον Ευθύμη

Ευθύμης – Στέλλα

Η  Στέλλα προσλαμβάνεται από τον Ευθύμη για να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις της εταιρίας. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και κάποια στιγμή θα ξεπεράσουν τα όρια.

Η νεαρή δικηγόρος όμως έχει καεί στο παρελθόν από τους άντρες και πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν πόσο μάλλον τον Ευθύμη που ούτως ή άλλως είναι ένας σκοτεινός και μυστήριος τύπος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Επίσης ξέρει πως έχει να ανταγωνιστεί στην καρδιά του, την ανάμνηση μιας γυναίκας που σκοτώθηκε άδικα και μάλιστα ενώ περίμενε το πρώτο τους παιδί. Ο Ευθύμης θα χρειαστεί να παλέψει πρώτα με τα σκοτάδια του και η Στέλλα να αποφασίσει αν θέλει μια ακόμη φορά να είναι το πρόσωπο που θα πρέπει να προσπαθήσει για μια σχέση.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Μανώλης – Τζένη

Από όταν πήγαιναν σχολείο ο Μανώλης έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια για την Τζένη ενώ και η ίδια τον θαύμαζε και τον εκτιμούσε. Στη συνέχεια στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου η φιλία τους έγινε πιο δυνατή καθώς η Τζένη ζητούσε πάντα τις συμβουλές του και για τα μαθήματα αλλά και για την σχέση της με τον κολλητό του.

Παραλίγο τότε να γίνει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους αλλά φυσικά έκαναν και οι δύο πίσω λόγω του Νικηφόρου. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Σασμός-Μανώλης-Τζένη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Η Τζένη μετά το χωρισμό της και το θάνατο της γιαγιάς της είναι μόνη της και βλέπει στον Μανώλη το μοναδικό άνθρωπο στον οποίο μπορεί να στηριχτεί. Μεταξύ τους υπάρχει φιλία και χημεία και έτσι το καλό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Λευτέρης – Θεοδώρα

Το παρελθόν τους χωρίζει. Ο Λευτέρης δεν θέλει με την Θοδώρα ένα μέλλον που δεν θα βασίζεται στην αλήθεια και στην αγνότητα. Της φανερώνει λοιπόν όλα τα σκοτεινά χαρτιά του και της υπόσχεται πως όταν καθαρίσει από το παρελθόν του και απαλλαγεί από όλα όσα τον βασανίζουν θα την διεκδικεί ξανά και διότι θα κάνει μια νέα αρχή το μέλλον τους ανήκει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει έμπρακτα το Σταύρο

Σασμός-Λευτέρης-Θεοδώρα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους

Νικηφόρος – Νάντια

Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει σοκαρισμένος πως η κοπέλα που τον ενδιαφέρει είναι ετεροθαλής αδελφή του. Η ίδια από την πλευρά της ποτέ δεν τον είδε ερωτικά αφού θεωρούσε ότι είναι πρώτος ξάδερφος της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα αδέρφια κατρακυλούν στο βούρκο

Σασμός-Νικηφόρος-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Όμως ο ίδιος δυσκολεύεται να αποδεχτεί την νέα κατάσταση. Αντίθετα η βασιλική ανοίγει την αγκαλιά της και το σπίτι στην κόρη του Στεφανή, αφού ξέρει πως η κοπέλα είναι βασανισμένη όπως και η ίδια και σε καμιά περίπτωση δε φταίει για το ποιόν του πατέρα της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close