Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ χάνει το μυαλό της.

Αμαν βρε Αργυρώ κ εσύ την τρίχα την κάνεις τριχιά…

Ο Αντώνης ανακαλύπτει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου κι έτσι η καπετάνισσα βγαίνει από τη φυλακή. Τα νέα δε θα αργήσουν να μαθευτούν στο χωριό κι η Αργυρώ γίνεται έξω φρενών με την αποφυλάκιση της Καλλιόπης, στο «Σασμό».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Μανώλης

Η Καλλιόπη προκειμένου να σώσει τον γιο της, που τον κατηγορούσαν άδικα για τον φόνο του Άγγελου, ομολόγησε ότι εκείνη ευθύνεται για τη δολοφονία του Βρουλάκη. Η ίδια πήγε στην αστυνομία και είπε στον Αντώνη Φραγκιαδάκη τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα έρθει αντιμέτωπος με δυο αδίστακτους άντρες

Παρόλα αυτά, ο Αντώνης ποτέ δεν πίστεψε πραγματικά ότι η Καλλιόπη πράγματι δολοφόνησε τον γιατρό κι έτσι δεν σταμάτησε την έρευνα. Νέα στοιχεία, λοιπόν, αποδεικνύουν ότι πίσω από τον φόνο κρύβεται ο Κώστας. Με δόλωμα την Άσπα, ο Αντώνης στήνει παγίδα και τον πιάνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ πέφτει στα γόνατα του Σταύρου και τον παρακαλεί

Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αγεφύρωτο χάσμα

Έτσι, αφήνει ελεύθερη τη Σταματάκενα. Η Καλλιόπη γρήγορα τρέχει να αγκαλιάσει τα παιδιά της, αλλά η Αργυρώ βγαίνει εκτός εαυτού και ξεσπά, στο «Σασμό».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αμετανόητη για τον φόνο του Κώστα

Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που τραυμάτισε τον αδερφό της κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη. Στο στόχαστρο θα ξαναμπούν οι Σταματάκηδες κι ο φαύλος κύκλος θα συνεχίσει να γυρίζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Γρήγορα η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Παύλο Βρουλάκη, σύμφωνα με το youfly, που έμαθε ότι επέστρεψε. Οι δύο δυναμικοί χαρακτήρες θα αναμετρηθούν και βαριές κουβέντες θα ειπωθούν. Τι θα συμβεί μετά την αποφυλάκιση της Καλλιόπης; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close