Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης νικά τον θάνατο.

Αχ βρε Αστέρη μου και εσύ…

Τα ξαδέρφια Σταματάκηδες, ο Νικολής κι ο Δημητρός αναλαμβάνουν δράση κι αποφασίζουν να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες καίγοντας τη γη τους. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο φτάνει στα αυτιά του Νικηφόρου, ο οποίος τους καρφώνει στον Μαθιό και τον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Έτσι, γνωρίζοντας τι πάνε να κάνουν τρέχουν στα κτήματα, όπου έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα. Ο Δημητρός ετοιμάζεται να πυροβολήσει με τον Παύλο. Ο Αστέρης, όμως, με γρήγορα αντανακλαστικά του επιτίθεται και σώζει τον Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Ο Αστέρης θυσιάζει τη ζωή του για τον Παύλο κι ο Βρουλάκης του είναι ευγνώμων. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ορμά στον Νικολή προκειμένου να τον ακινητοποιήσει. Γρήγορα φτάνει η αστυνομία στον χώρο και οι Σταματάκηδες συλλαμβάνονται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Καλλιόπης, η οποία γίνεται έξω φρενών με τους γιους της που ευθύνονται για τη σύλληψη των Σταματάκηδων στον «Σασμό».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close