Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά.

Πάει και αυτό το ζευγαράκι…

Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται όλο και πιο κοντά, με τη νύχτα αυτή να τους μένει αξέχαστη, στη σειρά Σασμός. Μία νέα ιστορία πρόκειται να μας απασχολήσει, καθώς ένας έρωτας από το παρελθόν μοιάζει να μην έχει τελειώσει…

Μετά τη νοσηλεία του Παύλου στο νοσοκομείο όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία τον κοιτάζει στα μάτια και δείχνει πως δε τον έχει ξεπεράσει. Στέκεται στο πλευρό του και κάνει τα πάντα, για να τον δει ξανά υγιή και χαμογελαστό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Ο Δημήτρης τους παρακολουθεί και συνειδητοποιεί πως έρχεται δεύτερος σε αυτή την ιστορία. Πώς να διεκδικήσει την Αιμιλία, όταν βλέπει πως τρέφει ακόμη συναισθήματα για τον πρώην της;

Η απόφασή του θα σκάσει σαν βόμβα στα αυτιά όλων. Ο Δημήτρης θα ζητήσει διαζύγιο και θα φύγει από την Κρήτη, με αποτέλεσμα η Αιμιλία και ο Παύλος να έχουν το πεδίο ελεύθερο, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Οι μέρες περνούν και η μεγάλη νύχτα πλησιάζει. Όσο κι αν η Αιμιλία προσπαθεί, συνειδητοποιεί πως είναι μάταιο. Είναι φανερά ερωτευμένη μαζί του και δε μπορεί άλλο να το κρύβει. Ο Παύλος είναι το άλλο της μισό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό

Οι δυο τους περνούν μια καυτή νύχτα, που θα συζητηθεί έντονα. Θα καταφέρει η αγάπη τους να ανθίσει, σύμφωνα με το youfly,  ή τα εμπόδια είναι πολλά; Κανείς δε ξέρει τι εκπλήξεις τους επιφυλάσσει το μέλλον..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close