Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μια νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη.

Αυτό δεν θα βγει σε καλό μου φαίνεται ή και όχι;;

Οι εξελίξεις στον Σασμό τρέχουν με γοργό ρυθμό και είναι πλέον θέμα χρόνου να βγουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστικά που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή των πρωταγωνιστών της σειράς του Alpha.

Στον Σασμό, η Αργυρώ δεν θα αργήσει να μάθει ποιος είναι ο φύλακας άγγελός της. Εκείνος που της χάρισε τη ζωή στην πιο μεγάλη μάχη που έδινε. Η Βρουλάκη βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αφού υπέφερε από πολύ βαριάς μορφής νεφροπάθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Και αυτό ήρθε από τον Αστέρη που δεν άντεχε στην ιδέα ότι η αγαπημένη του θα υπέφερε και (το κυριότερο) ότι θα έχανε τη ζωή της. Έτσι, της δώρισε το νεφρό του, με απαράβατο όρο φυσικά, να μη μάθαινε η Αργυρώ ποιος είναι ο δότης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Η Αργυρώ, όμως, σύντομα θα ανακαλύψει αυτό το συνταρακτικό μυστικό. Θα βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Ότι δηλαδή ο Αστέρης ήταν ο άγγελός της που της έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει κάποιος. Την ίδια τη ζωή.

Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να της αποκαλύψει την αλήθεια, πρώτος, προτού προλάβει κάποιος άλλος αλλά δεν μπορεί. Οι λέξεις δεν βγαίνουν από το στόμα του και δεν μπορεί να της πει τι πραγματικά έχει συμβεί και η Αργυρώ στάθηκε ξανά στα πόδια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος σε επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια

Όμως, αυτό που δεν έχει υπολογίσει ο Σταματάκης είναι τα παιχνίδια της μοίρας. Γιατί εκείνος δεν μπόρεσε να πει την αλήθεια στην αγαπημένη του, αλλά η Βρουλάκη θα μάθει την αλήθεια από ένα άτομο που δεν περιμένει. Και σίγουρα αυτό δεν θα είναι η μητέρα της.

Η Μαρίνα ξέρει τα πάντα από την πρώτη στιγμή, αλλά έχει ορκιστεί ότι δεν θα προδώσει το μυστικό. Ο Μαθιός από την πλευρά του λέει ότι η Αργυρώ χρωστάει πάρα πολλά στον Αστέρη, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα περισσότερο στη Βρουλάκη. Αποκαλύπτει όμως την αλήθεια στη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μπαίνει ασπίδα μπροστά απο την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γυρνούν την πλάτη στην Καλλιόπη

Έτσι, πηγαίνει στη Βρουλάκη και της λέει την αλήθεια σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γίνει σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Βασιλική φοβάται τη συνέχιση της βεντέτας και πιστεύει ότι έτσι θα δώσει τέλος σε αυτό το… μαρτύριο ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ποια θα είναι η αντίδραση της Αργυρώς όταν μάθει την αλήθεια για τον Αστέρη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close