Σασμός-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη.

Τώρα θα δούμε το πραγματικό του πρόσωπο…

Ο Σασμός δε μοιάζει να είναι κοντά στην Άνω Ποριά αφού τόσο οι Σταματάκηδες όσο και οι Βρουλάκηδες δεν έχουν διάθεση να κάνουν πίσω! Ωστόσο η φωτιά που ξέσπασε, όπως είναι αναμενόμενο, διχάζει το χωριό.

Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος. Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει ν’ αποφασίσει πως θ’ απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο ενώ ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο.

Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά τη βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ήδη όμως, οι επιτελείς του καναλιού σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα για την ιστορία από την Κρήτη και πως αυτή θα μπορούσε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Σύμφωνα με την RealNews, οι σκέψεις που υπάρχουν στο κανάλι του ALPHA, αφορούν τη δημιουργία ενός σίκουελ του Σασμού, με διατήρηση της ίδιας σκηνοθετικής και σεναριογραφικής ομάδας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η κάθαρση για τον Μαθιό

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος σε επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια

Μια νέα σειρά που θα έχει κοινές αναφορές με την ήδη υπάρχουσα θεωρείται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς θα διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά της τηλεθέασης που φέρνει έως τώρα ο Σασμός. Στόχος είναι να συνεχίσουν στο σίκουελ και 2-3 πρωταγωνιστές της σειράς προκειμένου εκείνοι να αποτελέσουν τον κεντρικό άξονα της συνέχειας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μπαίνει ασπίδα μπροστά απο την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γυρνούν την πλάτη στην Καλλιόπη

Η εκδοχή αυτή θυμίζει την αμερικανική πρακτική των spin-off όπου 1 ή 2 ήρωες συνεχίζουν στον ίδιο ρόλο και στην επόμενη σειρά. Φυσικά, το αν αυτό το σενάριο γίνει πράξη, αφορά και τους ανταγωνιστές του Σασμού που συνεχίζει να μην έχει αντίπαλο στη μυθοπλασία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close