Σασμός-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μαρίνα χτυπάει με μανία τον Αστέρη.

Μαρή, το νεφρό του θα δώσει μαρή, δείξε λίγη αγάπη…

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική και Νικηφόρος σε σοκ

O Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς. Aπό την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Και ενώ οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για ακόμη μία φορά ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητας τους. Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει την Αργυρώ που εξανεμίζει τις ελπίδες της να ζήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια απρόσμενη απόφαση

Σασμός-Αργυρώ-Μαρίνα-

Την ίδια ώρα που ο Μανώλης, η Κλαίρη και ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό, ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ και έχει μία συνάντηση που θα το στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 162 , 163 ,164 , 165

Σασμός-Αστέρης-

Συγκεκριμένο έρχεται τετ-α-τετ με τη Μαρίνα. Η τελευταία ξεσπά με ορμή στον Αστέρη όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα και του ζητά να ξανά μείνει μακριά από την Αργυρώ. “Εσύ φταις καταραμένε για όλα!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική

Σασμός-Αργυρώ-μικρός Πέτρος-

Από τη μέρα που βγήκες από τη φυλακή μόνο συμφορές μας προκαλείς. Μείνε μακριά από την κ@ρη μου. Δεν σου φτάνει ο πόνος που μας προκάλεσες;” του λέει και αρχίζει να τον χτυπάει με μανία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του

Όμως ο Αστέρης κάνει εξετάσεις αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ. Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μία αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο Αστέρης που κρατάει το λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της αλλά η στέψη του είναι σε αυτήν όπως και η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή με τον φονιά του Άγγελου

Σασμός-Μαρίνα-

Όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα ωστόσο τα πάντα ανατρέπονται. Ο Αστέρης συνειδητοποιεί πως μπορεί να σώσει την Αργυρώ και της ζητάει τη Μαρίνα να τον συναντήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος κουμπάρος στο γάμο Μαθιού Βασιλικης

Αν και η Μαρίνα αρχικά αρνείται τελικά πείθεται να τον συναντήσει. “Είμαι συμβατός δότης. Εγώ θα δώσω το νεφρό μου στην Αργυρώ μας. Εκείνη δεν πρέπει να μάθει τίποτα.” της λέει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθίος θρηνεί την Βασιλική νεκρή στα χέρια του

Στο άκουσμα όλων αυτών η Μαρίνα παγώνει και αυτό γιατί αντιλαμβάνεται πως ο άνθρωπος που σκότωσε το ένα της παιδί τώρα θα σώσει το άλλο. Η Μαρίνα συμφωνεί με όσα της λέει ο Αστέρης και δύο τους βάζουν μπροστά τις απαραίτητες διαδικασίες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close