Σασμός: Ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο. 

Καλά δεν είχε φύγει; Τι τον γύρισαν;;

Ο Κώστας τυφλωμένος από ζήλια σκοτώνει τον Άγγελο

Η Αργυρώ πριν προλάβει να βγάλει τα μαύρα για τον αδερφό της τον Πετρή πρόκειται να θρηνήσει και τον άλλο της αδερφό τον Άγγελο τον οποίο ο Κώστας θα σκοτώσει τυφλωμένος από ζήλια για τη σχέση του με την Άσπα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων και οι ήρωες θα ζήσουν ακόμη μία τραγωδία η οποία θα βυθίσει στο πένθος ξανά την οικογένεια Βρουλάκη.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η Αργυρώ με τον Σταύρο, τη Μαρίνα και το μικρό Πέτρο, μετακομίζουν στην Κρήτη προκαλώντας ταραχή στο Σταματάκηδες και ειδικά στον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει αλλά όχι για πολύ

Σασμός-Καλλιόπη-

Σύμφωνα με το  περιοδικό mytv, ο Άγγελος είναι ανάμεσα σε αυτούς που τους βοηθά να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους ενώ και ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα για πρώτη φορά.

Από την άλλη η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της ενώ ο Αστέρης πέφτει πάνω στο Σταυρό και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Ωστόσο ένα νέο σκάει σαν βόμβα στις δύο οικογένειες. Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα και η οποία μπορεί να αναζωπυρώσει τη βεντέτα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και σαστίζει

Σασμός-Άγγελος-

Έπειτα από συμφωνία με τον Αστέρη θα αγοράσει ένα δικό τους κτήμα παρά τις έντονες αντιδράσεις της Καλλιόπης. Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να αποδυναμώσει τους Σταματάκηδες ενώ παράλληλα προσπαθεί να περάσει χρόνο με την οικογένειά της Αργυρώς αλλά και με την Άσπα με την οποία έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση με σταθερά θεμέλια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Το μόνο σύννεφο στη σχέση τους είναι η αποφυλάκιση του Κώστα και η παρουσία του στο χωριό. Η Άσπα τρέμει στην ιδέα για το πώς θα αντιδράσει ο πρώην άντρας της απέναντι στον Άγγελο μιας και γνωρίζει καλά τον πρώην άντρα της και πώς μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει όσα νομίζει πως του ανήκουν.

Σασμός-Άγγελος-

Μάλιστα ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους και ιδιαίτερα στον Άγγελο. Ο τελευταίος έχοντας ακόμη μέσα του οργή και μίσος για το θάνατο του Πετρή θυμώνει με την απόφαση του Κώστα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του

Κι ενώ όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα της ζωής τους ακόμη ένα τραγικό γεγονός έρχεται για να τους ταράξει. Ο Κώστας και ο Άγγελος έρχονται αντιμέτωποι και έχουν έναν άσχημο καυγά. Τα πράγματα όμως ανάμεσά τους ξεφεύγουν και ο γιατρός θα βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Σασμός-Κώστας-

Ο Κώστας δείχνει ξανά πόσο αδίστακτος είναι και τυφλωμένος από ζήλια και θυμό σκοτώνει τον Άγγελο. Τα νέα του θανάτου του, σκάνε σαν βόμβα σε όλο το χωριό και ιδιαίτερα στην οικογένεια Βρουλάκη που μέσα σε λίγο διάστημα πενθεί ακόμα ένα μέλος της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Η Άσπα όπως επίσης και η Αργυρώ θα βρεθούν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ και όλοι όσοι τον γνώριζαν θρηνούν για το χαμό του ενώ προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένειά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close