Σασμός-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. 

Από την πρώτη μέρα έχει ανοίξει. Πότε θα κλείσει να δούμε…

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Κι ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της ξαφνικά όλα αλλάζουν και το μέλλον μοιάζει πιο σκοτεινό από ποτέ. Πέρα από το φόβο να μην αποκαλυφθεί ποιος σκότωσε τον Στεφανή η Καλλιόπη έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα γεγονός που τη φτάνει στα όριά της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται κοντά με τον Σταύρο

Σασμός-Νικηφόρος-Βασιλική-

Ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά. Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό καθώς όλοι μπαίνουν σε σκέψεις σχετικά με τον δολοφόνο και τα κίνητρα του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο

Την ίδια στιγμή και η Βασιλική με τον Νικηφόρο έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος ενώ η Καλλιόπη ανήσυχη στέκεται δίπλα στον Μαθιό που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει και φοβάται πως όλα όσα έχτισε με τη Βασιλική θα γκρεμιστούν με το χειρότερο τρόπο.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά μία νέα βόμβα πέφτει στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά. Συγκεκριμένα θέλει να αγοράσει ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων και το αποκαλύπτει στην οικογένειά του.

Θα τους τα πάρω, δεν πρόκειται να τους αφήσω τίποτα.” λέει στη γιαγιά Ειρήνη και στη Μαρίνα οι οποίες ταράζονται πολύ με αυτό που τους ανακοινώνει ο Άγγελος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει αλλά όχι για πολύ

Σε παρακαλώ Άγγελέ, μην το κάνεις αυτό δεν θέλουμε άλλες φασαρίες μαζί τους. Εδώ ήρθαμε να ηρεμήσουμε παιδί μου μην μπαίνουμε σε νέες περιπέτειες.” του επισημαίνουν.

Ο Άγγελος όμως δεν ακούει κανέναν και τυφλωμένος από το μίσος που τρέφει για την Καλλιόπη κυρίως, προχωράει τα σχέδια του που είναι ικανά να αναζωπυρώσουν μία νέα βεντέτα.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τραγικό φινάλε της σειράς με δύο θανάτους και έναν χωρισμό

Ο Άγγελος μιλάει με τον Αστέρη για το κτήμα και ο Αστέρης λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και επειδή δεν θέλει να έρθει σε σύγκρουση με τον Άγγελο αποφασίζει να του πουλήσει το κτήμα. Ωστόσο μόλις το μαθαίνει η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη και έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και σαστίζει

Ίντα κανείς μωρέ; Αυτός έχει βάλει σκοπό να μη μας αφήσει τίποτα να μας ξεκληρίσει θέλει αλλά δεν θα του περάσει.” του λέει. Ο Αστέρης ωστόσο την αγνοεί και προχωράει τη διαδικασία προκαλώντας την οργή της. Αυτό είναι και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Η Καλλιόπη δεν ανέχεται πλέον τους εξευτελισμούς του Άγγελου και αναλαμβάνει να κλείσει τους λογαριασμούς μαζί του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close