Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο

Σασμός: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την σοκαριστική κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο

Επιτελούς και αλληλούια…Αντε Σεμίνα άνοιξε το στοματάκι σου κοπέλα μου να δούμε τι θα γίνει…

Η δίκη του Αστέρη στον Σασμό για τη δολοφονία του Πετρή τραβά πλέον όλα τα βλέμματα στη σειρά. Η Αργυρώ και η Μαρίνα περιμένουν πώς και πώς να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους. Και να δουν τον Αστέρη για πάντα στη φυλακή.

Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο

Δείτε επίσης : Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Άγγελο

Η επιθυμία τους, όμως, θα γίνει πραγματικότητα; Όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αυτή ημέρα. Με τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες να στέκονται ξανά απέναντι.

Η δίκη ξεκινάει, με τον Αστέρη να έχει το κεφάλι του κατεβασμένο. Δείχνει να έχει παραιτηθεί από όλα. Δίπλα του βρίσκεται η Στέλλα, η οποία δε φεύγει λεπτό από κοντά του. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ η Αργυρώ στην αιώνια καταδίκη του.

Τα πράγματα δε θα εξελιχθούν ακριβώς όπως θα ήθελαν οι Βρουλάκηδες. Ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ είναι πεπεισμένες πως ο Αστέρης θα καταδικαστεί, μία κατάθεση φέρνει την ανατροπή! Ένα πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και ρίχνει φως στην υπόθεση.

Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο

Δείτε επίσης : Σασμός: Τραγουδίστρια γίνεται η Θοδώρα Και σκορπά πανικό

Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Μα φυσικά η Σεμίνα η οποία ήταν παρούσα στο έγκλημα. Η κατάθεσή της θα ανατρέψει τα πάντα τη δίκη του Αστέρη. Η ίδια θα ομολογήσει πως βρισκόταν μπροστά στο φρικτό αυτό έγκλημα. Δεν μπορεί άλλωστε να κάνει και διαφορετικά, αφού όλοι ξέρουν πια ότι ήταν η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας.

Η Σεμίνα είδε με τα μάτια της τον αγαπημένο της, τον άνθρωπο που ετοιμαζόταν μα παντρυτεί να πεθαίνει. Όλοι περιμένουν την κατάθεσή της σύμφωνα με το iciao.gr . Η ίδια παραδέχεται πως τίποτα δεν θα είχε συμβεί, εάν ο Πέτρος δεν σήκωνε πρώτος το όπλο του.

Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο

«Ο Αστέρης ήθελε απλώς να αμυνθεί», θα αναφέρει στους δικαστές. Η Αργυρώ και η Μαρίνα θα παγώσουν. Η Στέλλα θα πάρει μία ανάσα ανακούφισης, γνωρίζοντας πως τώρα είναι η ευκαιρία της να “χτυπήσει”.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μανώλης μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο

Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο Αστέρης είναι ένα βήμα πριν αθωωθεί… Ένα γεγονός που δεν θα αρέσει καθόλου στην Αργυρώ, στην Μαρίνα και στον Άγγελο Βρουλάκη. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους και ποια η στάση τους απέναντι στη Σεμίνα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close