Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη. Ποιον θέλει να εκδικηθεί και γιατί;

Οι απειλές Μαθιού σε Μαρίνα και Αργυρώ και το σχέδιο εξόντωσης της Καλλιόπης.

Ακόμη δεν ήρθες αστυνόμε ησυχία δεν έχεις! Κούλαρε λίγο μην μας γίνεις σαν τον αστυνόμο Θεοχάρη!

Ο Μάκης έρχεται. Ο νέος τηλεοπτικός ήρωας, ο υπαστυνόμος Μάκης Χριστογιάννης καταφθάνει στο Σασμό του Alpha με κρυφό σκοπό και στόχο. Όλα αλλάζουν πια, αλλά η μόνη που δεν αλλάζει είναι η Καλλιόπη. Που βάζει στόχο την Αργυρώ και την Μαρίνα. Και οργανώνει (ξανά) ένα ακόμη δολοφονικό σχέδιο. Τι επιπτώσεις όμως θα έχει η πράξη της;

Αντιμέτωπος με το ένοχο παρελθόν

Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Στέλλα ξεσκεπάζουν τις βρωμιές του Καραπάνου

Ο νέος υπαστυνόμος έρχεται νια να καλύψει τη θέση του Μύρου που παίρνει μετάθεση και ο Αντώνης ανακουφίζεται που θα έχει μία επιπλέον βοήθεια. Του φαίνεται σοβαρός και πολύ πειθαρχημένος ο Μάκης Χριστογιάννης, αλλά στην συνάντηση και στο γεύμα γνωριμίας που θα έχει μαζί του, θα καταλάβει πως είναι ιδιαίτερα κλειστός ως χαρακτήρας. Δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει πως κρύβει μυστικά.

Και έχει έρθει στην Κρήτη όχι μόνο για υπηρεσιακούς λόγους αλλά και για οικογενειακούς. Σύμφωνα με το queen.grΜε λίγα λόγια να έρθει αντιμέτωπος με τον ισοβίτη Καραπάνο που είναι ο πατέρας του. Μέχρι και στην φυλακή θα τον συναντήσει με τον εμβρόντητο πατέρα του που τον αναζητούσε, να φοβάται για πρώτη φορά στη ζωή του. Εδώ καταλαβαίνει, ότι κάτι δεν πάει καλά.

O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Διστακτικοί με την Κλαίρη οι γονείς του Μανώλη

Ο Γεράσιμος αναπτύσσει το δίκτυο των ανθρώπων που του παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και βάζει στο στόχαστρο και τον Αστέρη, μόλις καταλαβαίνει πως είναι ο αγαπημένος του πατέρα του και στην ουσία προστατευόμενός του. Κάπως έτσι αρχίζει να αποκωδικοποιεί όλη την οικογένεια Σταματάκη. Δεν θα φτάσει ακόμη στο Μαθιό. Αλλά όταν φτάσει δεν θα είναι για καλό. Είναι ξύπνιος και θα αντιληφθεί πως κάτι κρύβει.

Από την άλλη πλευρά η δαιμόνια Καλλιόπη ησυχία δεν έχει. Φωνάζει ξανά τα ανήψια της και τους αναθέτει σχέδιο αφανισμού της Αργυρώς και της Μαρίνας. Η επίθεση όμως που κάνουν στο σπίτι των Βρουλάκηδων από καθαρή τύχη δεν θα έχει θύματα. Όλο το χωριό αναστατώνεται και πλέον μοιάζει τελεσίδικη η απόφαση για την Μαρίνα και την Αργυρώ να φύγουν για τα Γιάννενα.

Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμος: Ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ

Αυτή η φυγή καλμάρει για λίγο την Καλλιόπη, αλλά όλοι τα βάζουν εναντίον της. Ακόμη και ο Μαθιός. Ο οποίος όμως λίγο πιο πριν έχει κάνει τα χειρότερα. Αφού απείλησε την Αργυρώ και την Μαρίνα να μην ξαναπλησιάσουν τον Αστέρη. Πριν όμως φύγει η Μαρίνα από την Κρήτη, θα έχει μία…επική συνάντηση με την Καλλιόπη. Τίποτε δεν τελειώσε ακόμη μεταξύ τους.

Ας το θυμόμαστε αυτό, για τις εξελίξεις που έρχονται.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 07 Μαρτίου – Επεισόδιο 103

Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους στη ζωή τους μετά τη συνάντησή τους. Παράλληλα, η Καλλιόπη απεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί μία και καλή από την οικογένεια της Μαρίνας. Ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη, ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος*, εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα. Η κρίση στη σχέση Τάσου – Σοφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο, με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες.

Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Ο Καραπάνος φτάνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη, τη στιγμή που ο Μαθιός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτόν, και κατά πόσον αποτελεί κίνδυνο για τον αδερφό του. Μια νύχτα τρόμου θα εκτυλιχτεί στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ…

Τρίτη 08 Μαρτίου – Επεισόδιο 104

Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία κι η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει, ενώ η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της.

Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Στο μεταξύ η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.

Τετάρτη 09 Μαρτίου– Επεισόδιο 105

Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιο της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά. Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους… Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της!

Πέμπτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 106

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση.

Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 107 , 108 , 109 , 110

Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Εν τω μεταξύ, μία μεταγωγή ενός κρατούμενου θα αποδειχθεί φιάσκο και θα εκθέσει τον Γεράσιμο ανεπανόρθωτα. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από το φιάσκο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close