Σασμός: Με δισταγμό οι γονείς του Μανόλη για την Κλαίρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές  καθώς οι γονείς του Μανώλη είναι Διστακτικοί με την Κλαίρη.

Δεν συμφωνώ καθόλου όμως…Και κουκλάρα είναι  η Κλαίρη και καλό παιδί και πανέξυπνη…Βουρ Μανωλακη …

 Περίεργη αντίδραση θα έχουν οι γονείς του Μανώλη μπροστά στην Κλαίρη, στη σειρά Σασμός. Η αλλαγή που παρατηρούν στον γιο τους είναι τεράστια και η χαρά μεγάλη. Ο Μανώλης κατάφερε να βρει τον έρωτα, ξεκινώντας μία πολύ όμορφη σχέση, στο πλευρό της δυναμικής Κλαίρης.

Δείτε ακόμη Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ψάχνει να βρει την Σεμίνα

Έχοντας έρθει αρκετά κοντά με την αδελφή του, ο Μανώλης της εκμυστηρεύεται πως η κοπέλα του είναι τυφλή. Φροντίζει να της επισημάνει πως η Κλαίρη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αισιόδοξος, που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο.

Η Θοδώρα χαίρεται πολύ με την χαρά του αδελφού της και τρέχει να μοιραστεί το νέο αυτό με την μητέρα της. Η Άννα χαίρεται πολύ που μαθαίνει πως ο γιος της, επιτέλους, αφέθηκε στην μαγεία του έρωτα… Τα νέα, όμως, της αφήνουν μία γλυκόπικρη γεύση.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 107 , 108 , 109 , 110

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό μη διανοηθείς να πεις την αλήθεια

Όταν η Θοδώρα της λέει πως η Κλαίρη είναι τυφλή, η Άννα παγώνει. Η πρώτη της σκέψη είναι ο Παντελής: Πώς θα δεχτεί ένα τέτοιο γεγονός και πώς θα ξεσπάσει στον γιο του, όταν μάθει για τη νέα του κοπέλα;

Η Άννα τρέμει στην ιδέα πως πατέρας και γιος θα έρθουν σε σύγκρουση. Μάλιστα, φοβάται πως όταν έρθει η στιγμή της γνωριμίας τους, ο Παντελής θα βγει εκτός ελέγχου και θα φέρει σε δύσκολη θέση το ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Σάσμος-Κλαίρη

Δείτε ακόμη Σασμος: Ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ

Πράγματι, οι αντιδράσεις δε θα είναι πολύ καλές. Η Κλαίρη, συνηθισμένη, παρηγορεί τον Μανώλη πως όλα είναι καλά. Σύμφωνα με το Youfly.com, εκείνος, βέβαια, εκνευρίζεται στη σειρά Σασμός και κρατάει μία ψυχρή στάση απέναντι στους γονείς του, καθώς είναι ερωτευμένος με την Κλαίρη και θα κάνει τα πάντα, για να την έχει κοντά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close