Σασμός: Ο Κώστας δεν έχει μούτρα να σε πλησιάσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές- Ο Κώστας δεν έχει μούτρα να σε πλησιάσει λέει ο Άγγελος στην Ασπά

Και φυσικά με τέτοια μούτρα τι μούτρα να χει… Μαζέψου Κώστααααα

Σασμός-Κώστας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη πιέζει τον παπά για την αλήθεια

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα του νησιού, στέκεται ο Κώστας. Στα χέρια του κρατά το χαρτί αποφυλάκισης του και σκέφτεται πού να πάει και σε ποιον αφού δεν έχει δεν υπάρχουν και πολλά άτομα που θα χαρούν όταν τον δουν να κυκλοφορεί στο χωριό.

Σασμός-Κώστας-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ψάχνουν νεφρό για να σώσουν την ζωή της Αργυρώς

Η Άσπα μαθαίνει ότι πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και αρχίζει να ανησυχεί για την αντίδραση του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μία καινούργια σχέση. Ο Άγγελος, που αναγνωρίζει στο πρόσωπο της τις ανησυχίες της, προσπαθεί να μην καθησυχάσει:

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Ηρέμησε! Έχεις εμένα τώρα και δεν θα σε αφήσω κανέναν όχι απλά να σε πειράξει, αλλά ούτε και να σε πλησιάσει. Ο Κώστας δεν έχει μούτρα να σε πλησιάσει ξανά θα το δεις. Και αν το κάνει, θα του μιλήσω. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TVσιριαλ, oι κουβέντες του επιδρούν θετικά στην ταλαιπωρημένη Άσπα, που βλέπει τη ζωή της να αλλάζει δραστικά το τελευταίο διάστημα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close