Σασμός: Ο Μαθιός αναζητεί τη Σεμίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς ο Μαθιός ψάχνει να βρει την Σεμίνα.

Αχ βρε Μαθιό τι θα κάναμε χωρίς εσένα … Άντε να την βρεις να δούμε τι θα γίνει πια…

Ο Μαθιός με τη βοήθεια της Στέλλας προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν τον αδερφό του από τη φυλακή.

Η τελευταία τους ελπίδα είναι ο μοναδικός μάρτυρας της δολοφονίας. Έτσι, ο Μαθιός αναζητεί απεγνωσμένα τη Σεμίνα, στο «Σασμό» αφού μόνο αυτή μπορεί πραγματικά να βοηθήσει.

Σασμός-Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό μη διανοηθείς να πεις την αλήθεια

Κάθε μέρα που περνάει ο Αστέρης στη φυλακή, κινδυνεύει. Ο Μαθιός ανησυχεί πολύ περισσότερο απ’ όσο πίστευε και κάτι πρέπει να κάνει. Η μοναδική λύση να μαθευτεί η αλήθεια είναι η Σεμίνα, η αρραβωνιαστικιά του Πετρή.

Η Σεμίνα ήταν μπροστά στο συμβάν, εκείνη αποκάλυψε τι συνέβη στην Αργυρώ. Τα είδε όλα με τα ίδια της τα μάτια. Είδε τον άντρα που αγάπησε να πεθαίνει στα χέρια της. Η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Δεν μπόρεσε να ζήσει άλλο με αυτό το βάρος.

Σασμός-Σεμίνα

Δείτε ακόμη  Σασμος: Ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ

Ο Μαθιός, όμως, τώρα έχει ανάγκη τη βοήθειά της. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει τη Σεμίνα. Η κοπέλα δε θέλει να βρεθεί. Έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αλλά τίποτα δε μένει κρυφό στην Κρήτη και δε θα αργήσει η στιγμή που θα έρθει αντιμέτωπη με τον Μαθιό.

Σύμφωνα με το  Youfly.com, θα βοηθήσει όμως η Σεμίνα τον Μαθιό, στη συνέχεια του «Σασμού»; Ή θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close