Σασμός-Γεράσιμος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Γεράσιμος φεύγει μετά το θάνατο του πατέρα του οριστικά από την Κρήτη.

Αυτή η Στέλλα έχει τόσο άδοξο τέλος σε όλες τις ερωτικές της σχέσεις μέχρι τώρα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η Ματίνα Μανταρινάκη του Σασμού.

Δείτε ακόμα Σασμός: Στιγμές τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας

Ο Καραπάνος δραπέτευσε από την φυλακή και οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής έχουν σημάνει συναγερμό. Ο ίδιος όμως έχει βρει την τέλεια κρυψώνα εξαιτίας του Μαθιού και της Στέλλας, αφού τον βοήθησαν για να του ξεπληρώσουν την χάρη που τους έκανε με τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Δημήτρης Ήμελλος: Όσα αποκάλυψε για τον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη στον «Σασμό»

Ο Καραπάνος, όντας έξω από την φυλακή, νιώθει πιο δυνατός από ποτέ και αποφασίζει να τιμωρήσει όσους όλον αυτόν τον καιρό του είχαν γίνει βραχνάς. Ξεκινάει λοιπόν από τον Γεράσιμο, αφού προσλαμβάνει ανθρώπους να τον βγάλουν από την μέση.

Σασμός-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Τίτλοι τέλους για Χριστίνα Χειλά Φαμέλη του Σασμού: Την αντικαθιστά η Πηνελόπη από Άγριες Μέλισσες

Η Στέλλα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό, αφού ο Γεράσιμος λίγες ώρες πριν της αποκάλυψε πως ο πατέρας του, είναι ο Καραπάνος. Μπορεί να την έβαλε να του υποσχεθεί πως δεν θα ανακατευτεί και πως δεν θα μιλήσει στον Καραπάνο γι’ αυτό το μυστικό, αλλά βλέποντας αυτήν την τραγωδία η Στέλλα σπάει την σιωπή του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ξεσπά στον Μανόλη

Αποκαλύπτει λοιπόν στον Καραπάνο πως ο Γεράσιμος, ο άνθρωπος που ετοιμάζεται μέσω τρίτων να βγάλει από την μέση είναι ο γιος που τόσα χρόνια έψαχνε, λάτρευε και δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα ίχνη του. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε μία άκρως συγκινητική σκηνή ανάμεσα στον Καραπάνο και στον Γεράσιμο.

Σασμός-Γεράσιμος-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Φαίνεται όμως πως ο Γεράσιμος όσων αφορά την σχέση του με την Στέλλα μας…τα χαλάει. Αφού βρίσκει τον πατέρα του, μιλάνε πριν πεθάνει και συμφιλιώνονται.  ο Γεράσιμος νιώθει ότι δεν έχει τίποτα άλλο πια που να τον κρατάει στην Κρήτη και αποφασίζει να φύγει οριστικά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Αφήνει πίσω του την Στέλλα, η οποία τον αγάπησε πολύ και η Στέλλα για ακόμη μία φορά νιώθει προδομένη. Αυτή ήταν η αιτία που πατέρας και γιος τα ξανά βρήκαν αλλά ο Άγγελος φεύγει χωρίς πολλές προειδοποιήσεις. Πώς θα αντιδράσει η Στέλλα; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close