Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 44 , 45 , 46 , 47 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Δείτε εδώ δύο όμορφα παιδάκια 😍😍

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο44 στις 5/12/2022

Επεισόδιο 44

Δευτέρα 

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης που εκτοξεύει απειλές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της

Καταραμένη, τολμά και έβαλε τα χέρια της σε όσα μας ανήκουν. Αυτό δεν θα περάσει έτσι, από μένα θα βρει το κακό, μονολογεί η Καλλιόπη και αποφασίζει να αναλάβει δράση…. Η όλη κατάσταση δημιουργεί αναταραχή και ανησυχία στο χωριό αφού όλοι ξέρουμε πως αρκεί μία και μόνο σπίθα για να τιναχτούν τα πάντα στον αέρα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο45 στις 6/12/2022

Επεισόδιο 45

Τρίτη

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στην Θοδώρα, ενώ η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. Ο Παύλος οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση πάει και παραμονεύει έξω από το αρχοντικό των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο χωρισμός που κανείς δεν περίμενε

Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Εκεί, όμως γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Η φωτιά διχάζει το χωριό. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους, σίγουρος πως το έκανε ο Παύλος. Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ με μία κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους τινάζει στον αέρα όσο θεωρούμε μέχρι τώρα δεδομένα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο46 στις 7/12/2022

Επεισόδιο 46

Τετάρτη 

Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει να αποφασίσει πως θα απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο. Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά την βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στάθηκα δίπλα σε αυτό το παιδί σαν αληθινός πατέρας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Το μεγάλωσα με όλη μου την αγάπη και τώρα η Αργυρώ θα με πετάξει για να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αστέρη σαν να μην υπήρξα ποτέ;

Αυτό δεν θα το ανεχτώ και πρέπει να με βοηθήσεις, λέει ο Σταύρος στην Στέλλα, η οποία του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του σε αυτόν τον πόλεμο που ετοιμάζεται να ξεσπάσει. Αντίθετα είναι διατεθειμένη να στηρίξει την Αργυρώ.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο47 στις 8/12/2022

Επεισόδιο 46

Πέμπτη 

Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Με την οργή του να έχει χτυπήσει κόκκινο, αποφασίζει να δώσει στην Αργυρώ την χαριστική βολή. Στόχος του είναι να αρπάξει τον μικρό Πέτρή και να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται, χωρίς κανείς να μη γνωρίζει που βρίσκονται τα ίχνη τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Η Αργυρώ και η Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του μικρού Πετρή, αφού ξέρουν πως ο Σταύρος δεν αστειεύεται. Αν πάθει κάτι ο γιος μου θα πεθάνω, λέει η Αργυρώ με δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν σαν ποτάμι.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει την Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… Σασμό. Θα τα καταφέρει;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close