Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος τελειώνει το κακό.

Αχ βρε Νικηφόρεεε…

Όπως είχαμε δει και στον προηγούμενο κύκλο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, 0 Νικηφόρος θέλησε να μη μάθει ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του ή αλλιώς αν είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη ή του Μαθιού.

Ωστόσο όπως φαίνεται το θέμα δεν θ’ αργήσει να βγει και πάλι στην επιφάνεια και μοιραία να παρασύρει όσους εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Και αυτό θα συμβεί γιατί ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα τα τινάξει όλα στον αέρα

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη

Οι αμφιβολίες δεν θα αργήσουν να μπουν στο μυαλό του Νικηφόρου, ειδικά μετά την κουβέντα της Νάντιας, του κοριτσιού που πολιορκεί ο Μανόλης, η οποία τόνισε σε μια επίσκεψή της στο σπίτι της Βασιλικής, πως ο γιος της δεν μοιάζει με τον Στεφανή, δημιουργώντας έτσι πολλά ερωτηματικά για τον πραγματικό βιολογικό του πατέρα, παρόλο που και εκείνη θέλησε να «μπαλώσει» λίγο την κατάσταση τονίζοντας ότι «από κοντά έμοιαζαν περισσότερο».

Αυτό όμως είναι η αφορμή για να επιστρέψουν οι δεύτερες σκέψεις. Ο Νικηφόρος θα το σκέφτεται συνέχεια και δεν θα μπορεί να το βγάλει στιγμή από το μυαλό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν Σασμό

Έτσι θα πάρει την μεγάλη απόφαση! Κρυφά θα επισκεφθεί ξανά το μικροβιολογικό κέντρο όπου είχε κάνει τις εξετάσεις και θα ζητήσει επανέκδοση των αποτελεσμάτων. Τότε λοιπόν θα συνειδητοποιήσει για τα καλά πως είναι παιδί του Μαθιού.

Στο μεταξύ μετά τη συνάντηση της Καλλιόπης με τον Παύλο, για πρώτη φορά διαφαίνεται ηρεμία ανάμεσα στις οικογένειες Σταματάκη και Βρουλάκη. Όχι για όλους, όμως, καθώς τα ανίψια της καπετάνισσας, ο Νικολής και ο Δημητρός, θεωρώντας ότι η θεία τους έχει ημερέψει, βάζουν λόγια στον Νικηφόρο, που βράζει το αίμα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

 

Σασμός-Μανώλης-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Μαζί καταστρώνουν σχέδιο για να βάλουν φωτιά στα κτήματα. Ο Νικηφόρος, όμως, θυμάται μια συμβουλή της Καλλιόπης και ενημερώνει τον Μαθιό και τον Αστέρη για τον επικείμενο εμπρησμό.

Ο Αστέρης βρίσκει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και όλοι μαζί προλαβαίνουν να σβήσουν τη μικρή εστία της φωτιάς. Βλέποντας τις δραματικές εξελίξεις, η Καλλιόπη αποφασίζει μαζί με τον Παύλο τα κτήματα να μείνουν στον Πετρή και στην Αργυρώ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close