Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μας βράσουν στο ζουμί μας καθώς ο Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Ελα ρε Παύλο αν είναι δυνατον

Η Άνω Ποριά βράζει μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη.

Από την άλλη ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση οδηγώντας την Καλλιόπη στα όρια της. Ο Ευθύμης προσπαθεί να μπλέξει το Μανώλη στις παράνομες δουλειές του. Την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη να πεις την αλήθεια στον αστυνόμο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Ο Αντώνης εξομολογείται στο Λευτέρη μία ιστορία από το παρελθόν με εκείνον να μην κρύβει την έκπληξη του. Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εξαιτίας της αποκάλυψης της σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς δεν θα αργήσει να γιγαντωθεί.

Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Ο Παύλος μην μπορώντας να ανεχτεί της σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη, αναλαμβάνει δράση. “Θα τον θάψω. Δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί άλλο αυτό” λέει και απαγάγει τον Αστέρη με σκοπό να τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Αφού δε χωρίζεις με την ανιψιά μου, ο θάνατος είναι μονόδρομος. Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια” του λέει όσο κι αν ο Αστέρης του λέει πως αγαπάει αληθινά την Αργυρώ. Ο Παύλος δεν ακούει τίποτα. Είναι αποφασισμένος να βάψει τα χέρια του με αίμα. Τελικά θα βγάλει τον Αστέρη από τη μέση; Η θα γίνει η ανατροπη τελευταία στιγμή;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close