Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-Παύλος-

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 67 , 68 , 69 , 70 , 71 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Spoiler alert: Ο Παύλος θα μας σπάσει τελείως τα νεύρα στα επόμενα επεισόδια!!!!

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 67 στις 30/1/2023

Επεισόδιο 67

Δευτερά 

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Πλέον αισθάνεται σαν να έχει φύγει ένα βάρος από πάνω της, έχοντας καθαρό μυαλό για να σκεφτεί τα επόμενα βήματα της.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Από την άλλη ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεση του πυκνώνουν. Ο Μανώλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας το λόγο για την Νάντια.

Δείτε ακόμα Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Την ίδια στιγμή η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει και ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μία απρόσμενη αντίδραση.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 68 στις 31/1/2023

Επεισόδιο 68

Τρίτη

Μία παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα σε Παύλο και Καλλιόπη η οποία είναι σίγουρη ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις και η Νάντια πηγαίνει στο σπίτι του Μάθιου να μείνει την ώρα που ο Νικηφόρος με το Μανώλη ξεκινάνε τα θερμοκήπια ψυχραμένοι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκιά του Στεφανή βαραίνει Μαθιό και Βασιλική

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια ξανά μήλον της Έριδος

Η- Αργυρώ προσπαθεί να αποφύγει τον Αστέρη αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια και ο Τόλης πιέζεται από παντού να αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει το Μαθιό με τον Ευθύμη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 69 στις 1/2/2023

Επεισόδιο 69

Τετάρτη 

Η αλήθεια για την σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι πια στο φως και ο Παύλος αυτή τη φορά δεν θα κάνει πίσω. Η βεντέτα ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. “Αυτό δεν θα περάσει έτσι” μονολογεί αποφασίζοντας για μια ακόμη φορά να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δείτε επίσης : Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Ο Μανώλης υποφέρει ακόμα για την Νάντια ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όρια της στην σχέση της με το Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα και ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 70 στις 2/2/2023

Επεισόδιο 70

Πέμπτη 

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν κατόπιν εντολής του Παύλου όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει, Κανένας Βουρλάκης δεν πρέπει να έρθεις επαφή με Σταματάκη διαφορετικά η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Δείτε ακόμα Σασμός : Νέα δολοφονία που συγκλονίζει

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Καλλιόπη-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ για την ασφάλεια του παιδιού. Παράλληλα ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το μυστικό που καίει τον Παύλο στην Κύπρο

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο όμως εκείνος δεν ακούει το παραμικρό. “Πώς είναι δυνατόν να ξαναγυρίσεις σε αυτόν μετά απ’ όλα αυτά που μας έχει κάνει;” της λέει. “Σε παρακαλώ προσπάθησε να με καταλάβεις, δε χρειάζεται να οδηγηθούν πάλι τα πράγματα στα άκρα” του απαντά.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 71 στις 3/2/2023

Επεισόδιο 71

Παρασκευή

Η Άνω Ποριά βράζει μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη.

Από την άλλη ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση οδηγώντας την Καλλιόπη στα όρια της. Ο Ευθύμης προσπαθεί να μπλέξει το Μανώλη στις παράνομες δουλειές του. Την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη να πεις την αλήθεια στον αστυνόμο.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Ο Αντώνης εξομολογείται στο Λευτέρη μία ιστορία από το παρελθόν με εκείνον να μην κρύβει την έκπληξη του.

Δείτε ακόμη  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close