Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη

ΕΛΑ να μαζεύονται οι ΣΙΠΕΡ

 

Ενώ λοιπόν ο Σταύρος έχει δεχτεί να της δώσει διαζύγιο και εκείνη βλέπει τη ζωή της να αλλάζει, μοιράζεται με τον Αστέρη τις σκέψεις της και μοιραία το μυαλό και των δύο πηγαίνει στις μέρες που ήταν μαζί και έκαναν σχέδια για το μέλλον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόπο που ενωθήκαμε. Το χαμόγελό σου όταν σε είδα ξαφνικά στην Κρήτη, τη μυρωδιά σου», της λέει εκείνος και την πλησιάζει. «Αστέρη, ούτε κι εγώ, αλλά δεν έχει νόημα να θυμόμαστε το παρελθόν. Ξέρουμε και οι δύο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι περισσότερο μεταξύ μας. Οι οικογένειές μας το αποφάσισαν αυτό. Ας μην παιδευόμαστε», του θυμίζει. Ομως οι αντιστάσεις της δεν θα κρατήσουν για πολύ.

Ακόμα και στη μητέρα της θα παραδεχτεί πως το να είναι μακριά του είναι πλέον πάνω από τις δυνάμεις της. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει γυρισμός, οπότε τη συμβουλεύει απλά να ακολουθήσει την καρδιά της. Αστέρης και Αργυρώ θα περάσουν μαζί μια νύχτα τρελού έρωτα, με τον οποίο θα επισφραγίσουν το προφανές. Οτι δεν μπορούν να ζήσουν άλλο ο ένας μακριά από τον άλλον!

Δείτε ακόμη Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Ο Παύλος μαθαίνει την αλήθεια

Ο Παύλος Βρουλάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24 για την σειρά Σασμός, μαθαίνει τελικά για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και μη μπορώντας να το διαχειριστεί, καλεί την οικογένειά του να πάρει τα όπλα!

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη δεν μπορεί άλλο να παραμένει κρυφή. Εστω και καθυστερημένα, ο Παύλος μαθαίνει για τον έρωτα της ανιψιάς του με τον Αστέρη και συγκλονίζεται. «Πώς μπορέσατε να μου το κρύψετε, μωρέ; Εγώ παλεύω για τα χωράφια, προσπαθώ να κρατήσω μια θέση ισχύος απέναντι στους Σταματάκηδες και η Αργυρώ τα φτιάχνει μαζί του;», ρωτά τη Μαρίνα, η οποία προσπαθεί να του εξηγήσει πως η ιστορία τους είναι παλιά και καλά θα κάνει να μην ασχοληθεί μαζί τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό που καίει τον Παύλο στην Κύπρο

Ο Παύλος όμως αποφασίζει να μην αφήσει αυτόν τον έρωτα να ανθίσει. Της δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει και φεύγει. Οι μαύρες μέρες έχουν επιστρέψει στην Ανω Ποριά και οι κάτοικοί της προσπαθούν να διασφαλίσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.

Και η Καλλιόπη όμως, όταν μαθαίνει τις προθέσεις του Παύλου, αποφασίζει να αμυνθεί. Καλεί τα ανίψια της, όπως και ο Παύλος τα δικά του, και συζητούν για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που μόλις έχει ξεσπάσει. Η Αργυρώ μη αντέχοντας πλέον τον πόνο στη ζωή της, σφίγγει τα δόντια και μιλά με θάρρος στον θείο της. Προσπαθεί να του καταστήσει σαφές πως ό,τι κι αν κάνει, δεν θα μπορέσει να την απομακρύνει από τον μοναδικό άντρα που αγάπησε. Τον άντρα που της χάρισε ένα παιδί.

Η Μαρίνα απειλεί τον Παύλο

Η Αργυρώ δεν θα είναι η μόνη που θα μιλήσει στον Παύλο για τη βεντέτα που έχει ανοίξει. Σειρά θα πάρει και η Μαρίνα, φυσικά, που δεν αντέχει να βλέπει την κόρη της να μαραζώνει. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν, βρίσκει τον ξάδελφό της και του μιλάει έξω από τα δόντια.

Δείτε ακόμη Σασμός : Οι Σταματάκηδες σε νέο κυκεώνα

Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

«Αν τολμήσεις να κάνεις κακό στον Αστέρη, πιστεύοντας πως έτσι θα τον απομακρύνεις από την Αργυρώ, θα με βρεις μπροστά σου. Εχασα το ένα παιδί από αστείο λόγο, δεν θα χάσω και το άλλο επειδή έτυχε να ερωτευτεί κάποιον που για σένα είναι εχθρός», του μηνύει.

Ο Παύλος τα χάνει από τις κουβέντες της και όποια προσπάθεια κάνει για να της απαντήσει, πέφτει στο κενό. Αρχίζει λοιπόν να σκέφτεται πως με άλλο τρόπο θα πρέπει να διώξει τον Αστέρη από τη ζωή της Αργυρώς.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close