Σασμός-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε πως η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Ό,τι και να κάνεις Παύλο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Ο Σταύρος και η εκδικητική μανία του φέρνουν τα πράγματα στα άκρα. Στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό myTV, ο ίδιος αποκαλύπτει στον Παύλο την σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη και ο τελευταίος ετοιμάζει αιματηρή βεντέτα εναντίον των Σταματάκηδων.

Παράλληλα ο Ευθύμης σκοτώνει τον Πάνο εξαιτίας του Λευτέρη. Μία απρόσμενη αποκάλυψη είναι ικανή να γίνει αιτία μιας ακόμη αιματηρής βεντέτας ανάμεσα στους Σταματάκηδες και στους Βρουλάκηδες. Όλα αρχίζουν όταν ο Μαθιός μαθαίνει από τον Αστέρη πως ο Σταύρος τον απειλεί με φωτογραφίες που απεικονίζουν εκείνον με την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Ο Μαθιός συναντάει τον άντρα και τον απειλεί να μην χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να φουντώσει το μίσος του Σταύρου για την Αργυρώ.

Την ίδια στιγμή μια παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη οδηγεί τη γυναίκα στο συμπέρασμα πως εκείνος κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό του Φαρμάκη στους γιους τους για τα χρωστούμενα του Στεφανή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκιά του Στεφανή βαραίνει Μαθιό και Βασιλική

Η οργή της για τον Βρουλάκη μεγαλώνει ενώ και ο Σταύρος με μία αποκάλυψη του θα πυροδοτήσει την κατάσταση. Ο άντρας βρήκε τον Παύλο του δείχνει τις επίμαχες φωτογραφίες και του αποκαλύπτει την σχέση της ανιψιάς του με τον Σταματάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια ξανά μήλον της Έριδος

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός:Τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Ο Παύλος εξοργίζεται τόσο για τα ψέματα που του έλεγαν όλο αυτό το διάστημα όσο και με τον Αστέρη που τόλμησε να προσεγγίσει την Αργυρώ. Κι ενώ η τελευταία διαπιστώνει πως δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον Αστέρη η αλήθεια για την σχέση τους είναι πια στο φως.

Και ο Παύλος αυτή τη φορά δεν θα κάνει πίσω. Η βεντέτα ξαναρχίζει και στο στόχαστρο αυτή την φορά είναι ο Αστέρης. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφτάνουν κατόπιν εντολής του Παύλου όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης η οποία φοβάται για τη ζωή του γιου της.

Δείτε ακόμα Σασμός : Νέα δολοφονία που συγκλονίζει

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός : Οι Σταματάκηδες σε νέο κυκεώνα

Οι δυο οικογένειες συσπειρώνονται και ετοιμάζονται για τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον θείο της ο οποίος όμως ήδη σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστέρη. Μάταια προσπαθεί  να τον πείσει να δώσει τόπο στην οργή ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως αν πειράξει τον νεαρό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Με την πλάτη στον τοίχο Μαθιός – Αστέρης εξαιτίας του Ευθύμη

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Οι πιο ψύχραιμοι θα προσπαθήσουν να συνετίσουν τους θερμόαιμους αλλά Παύλος δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Αστέρη. Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά ο Ευθύμης είναι πεπεισμένος πως κάποιος από τους άλλους συνεργάτες είναι καρφιά της αστυνομίας και είναι αποφασισμένος να βρει ποιος είναι αυτός.

Οι υποψίες του πέφτουν πάνω στο Λευτέρη εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Όλα ανατρέπονται όταν ο Λευτέρης κάποια στιγμή γίνεται μάρτυρας μιας συνάντησης της Αιμιλίας με τον Πάνο. Τότε ο μυστικός αστυνομικός αρπάζει την ευκαιρία και τους βγάζει φωτογραφίες.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Στην συνέχεια τις δείχνεις στον  Ευθύμη προκειμένου να τον πείσει πως ο Πάνος τον προδίδει. Ωστόσο όσα θα ακολουθήσουν ο Λευτέρης δεν τα περιμένει. Ένα  βράδυ ο Ευθύμης δίνει ραντεβού θανάτου στο Πάνο.

Ο πρώτος μαζί με το Λευτέρη τον περιμένουν σε ένα απόμερο σημείο όπου ο Ευθύμης χωρίς πολλά λόγια τον σκοτώνει. Ο Λευτέρης ανήμπορος να αντιδράσει είναι σοκαρισμένος και νιώθει τύψεις και συνένοχος καθώς στάθηκε απλός παρατηρητής και δεν τον έσωσε.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close